Prognoza meteo pentru marți, 3 februarie 2015

De: Carmen Ulian / 03.02.2015, 06:00
Prognoza meteo pentru marți, 3 februarie 2015
Cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul zilei. Se vor semnala precipitații slabe, sub formă de ninsoare, pe arii restrânse. Maxime termice de până la 8 grade Celsius.

Marți, 3 februarie 2015, deși în scădere față de intervalul anterior, valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată calendaristică. Cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul zilei, în nordul, centrul și estul țării. Pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe, sub formă de ninsoare în Transilvania, predominant ninsori în Moldova și Muntenia și mixte în Dobrogea, iar la munte local va ninge. Vântul va prezenta unele intensificări în prima parte a intervalului la munte și în regiunile sudice, apoi va slăbi în intensitate.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 8 grade, iar cele minime se vor încadra între -10 și 1 grad. Dimineața, în zonele joase de relief, izolat, va fi consemnată ceață.

În București, vremea va fi normală din punct de vedere termic pentru această dată, deși valorile de temperatură vor marca o scădere ușoară față de intervalul anterior. Ziua vor fi înnorări și trecător se vor semnala precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare, apoi se va degaja devenind variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de -3…-2 grade.