Prognoza meteo pentru marți, 7 aprilie 2015

De: Carmen Ulian / 07.04.2015, 06:00
Prognoza meteo pentru marți, 7 aprilie 2015
Temperaturile cresc ușor, dar tot va continua să fie rece pentru acest interval. Sunt condiții de ploi slabe pe parcursul zilei.

Marți, vremea în România se va ameliora sub aspectul precipitațiilor și se va încălzi ușor față de ziua precedentă, totuși va continua să fie rece pentru această perioadă. În sudul, estul și centrul țării vor mai fi înnorări și mai ales în primele ore ale zilei pe arii restrânse vor cădea precipitații. Acestea vor fi mixte la munte și în depresiuni și ploi în celelalte regiuni. În rest cerul va deveni variabil și doar izolat vor fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va avea intensificări în majoritatea țării, îndeosebi în est și sud-est.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 14 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 și 4 grade. Vor fi condiții de brumă.

În București, vremea se va încălzi treptat, însă se va menține mai rece comparativ cu normele climatologice specifice perioadei. Cerul va avea unele înnorări în primele ore ale zilei, când vor fi condiții pentru ploi slabe, apoi va deveni variabil. Vântul va avea unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 0…3 grade.