Prognoza meteo pentru miercuri, 1 aprilie 2015

De: Carmen Ulian / 01.04.2015, 06:00
Prognoza meteo pentru miercuri, 1 aprilie 2015
Valorile termice se apropie de cele normale pentru această perioada. Pe arii restrânse sunt așteptate ploi. la munte vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Miercuri, 1 aprilie 2015, vremea în România se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, iar regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele normale pentru începutul lunii aprilie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua, când pe arii restrânse va ploua în nord-estul, nordul și centrul țării și doar izolat în restul teritoriului. În zona montană, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze mai susținute la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 16 grade, iar cele minime se vor încadra între -3 și 6 grade, mai scăzute în depresiuni spre -6 grade. Noaptea, izolat se va produce brumă.

În București, cerul va fi variabil, temporar noros în cursul zilei, când trecător vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări ziua. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 2…4 grade.