Prognoza meteo pentru miercuri, 10 decembrie 2014

De: Carmen Ulian / 10.12.2014, 06:00
Prognoza meteo pentru miercuri, 10 decembrie 2014
Cerul va fi noros, iar în zonele montane și în Moldova va ninge, în restul teritoriului vor fi precipitații mixte și sub formă de ploaie

Miercuri, cerul va fi noros și se vor semnala precipitații local în jumătatea de est a țării și pe arii mai restrânse, îndeosebi ziua, în rest. Acestea vor fi sub formă de ninsoare în zonele montane, predominant ninsori în Moldova, mixte în Transilvania și mai ales ploi în rest. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va mai avea unele intensificări în regiunile estice și sud-estice, dar și pe crestele montane, spulberând trecător zăpada.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 6 grade, iar cele minime se vor încadra între -5 și 2 grade. În zonele joase, spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ceață.

În București, cerul va fi mai mult noros și îndeosebi ziua vor cădea precipitații predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 1..2 grade, iar cea minimă de -1…0 grade.