Prognoza meteo pentru miercuri, 11 februarie 2015

De: Carmen Ulian / 11.02.2015, 06:00
Prognoza meteo pentru miercuri, 11 februarie 2015
Temperaturile cresc ușor în vestul și nord-vestul țării, iar în restul teritoriului vremea se menține rece. Maxime de până la 5 grade Celsius.

Miercuri, 11 februarie 2015, valorile termice vor crește față de ziua precedentă în vest și nord-vest, dar în restul teritoriului vremea va fi în continuare mai rece decât normalul perioadei, local geroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua în regiunile intracarpatice, iar spre seară și noaptea în sud-est și sud, unde izolat și trecător vor fi precipitații, predominant fulguieli. Vântul va continua să prezinte intensificări pe crestele montane și în estul teritoriului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade în sudul extrem și 5 grade în vest, iar cele minime se vor încadra, în general, între -14 și -4 grade. Dimineața și noaptea, izolat, în zonele joase, va fi ceață.

În București, vremea se va menține rece, geroasă dimineața. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață și fulguială. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cea minimă va fi de -9…-8 grade.