Prognoza meteo pentru miercuri, 14 ianuarie 2015

De: Carmen Ulian / 14.01.2015, 06:00
Prognoza meteo pentru miercuri, 14 ianuarie 2015
Miercuri vom avea o vreme frumoasă și caldă, cu temperaturi ce vor urca până la 12 grade Celsius. Dimineața și seara sunt condiții de ceață.

Miercuri, 14 ianuarie 2015, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă în aproape toată țara, dar în special în zonele deluroase. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea în vestul, centrul și nordul țării, însă doar izolat vor fi precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 2 și 12 grade, iar cele minime între -8 și 2 grade, mai coborâte în depresiuni, spre -12 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase local va fi ceață, care izolat poate persista și peste zi.

În București, vremea va fi predominant frumoasă și mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de -3 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.