Prognoza meteo pentru miercuri, 21 ianuarie 2015

De: Carmen Ulian / 21.01.2015, 06:00
Prognoza meteo pentru miercuri, 21 ianuarie 2015
Și astăzi vom avea parte de temperaturi ușor ridicate pentru acest interval. Sunt posibile înnorări și șanse de ploaie pe arii restrânse.

Miercuri, regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai ridicate decât mediile multianuale ale perioadei. Cerul va avea înnorări și pe arii restrânse va ploua slab în regiunile vestice și nord-vestice. În restul teritoriului, dar în special în sud și în est, local va fi ceață, posibil persistentă, izolat burniță, ploaie slabă și fulguieli. La munte precipitațiile vor fi mixte. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în sudul Banatului și pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 grad în Moldova și 13 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra între -4 și 6 grade.

În București, vremea se va menține caldă pentru această perioadă, cu o maximă diurnă ce se va situa în jurul valorii de 6 grade. Cerul va fi mai mult noros și va fi ceață, posibil persistentă, asociată cu burniță sau ploaie slabă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 2…3 grade.

Tags: