Prognoza meteo pentru miercuri, 24 decembrie 2014

De: Carmen Ulian / 24.12.2014, 06:00
Prognoza meteo pentru miercuri, 24 decembrie 2014
Și astăzi vremea se menține în general frumoasă, cu temperaturi ușor mai ridicate decât normalul pentru această perioadă.

Miercuri, 24 decembrie 2014, vremea se va menține în general frumoasă și caldă, chiar deosebit de caldă pentru această perioadă, îndeosebi în regiunile sudice și estice. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la munte și în nordul teritoriului, unde cu totul izolat vor cădea precipitații slabe mixte. În cursul zilei vântul va avea intensificări temporare în sudul țării și la munte, însă începând din orele serii va diminua în intensitate.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5…6 grade în depresiuni și 16…17 grade în regiunile sudice, iar cele minime se vor încadra, în general, între -5 și 5 grade. Spre sfârșitul intervalului, va fi ceață local în sud și pe arii restrânse în rest.

În București, vremea va fi în general frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă, astfel încât temperatura maximă va fi de 14…15 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat la începutul intervalului, apoi va slăbi treptat în intensitate. Temperatura minimă va fi de -2…0 grade. În cursul nopții vor fi condiții de ceață.