Prognoza meteo pentru miercuri, 3 decembrie 2014

De: Carmen Ulian / 03.12.2014, 07:00
Prognoza meteo pentru miercuri, 3 decembrie 2014
Vremea rămâne închisă și rece. Vor fi precipitații mixte la munte, dar și sub formă de ploaie slabă.

Miercuri, 3 decembrie 2014, valorile termice vor continua să crească ușor. În regiunile extracarpatice vremea se va menține închisă și local vor mai fi precipitații predominant sub formă de ploaie, iar la munte mixte. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare și izolat se vor semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în sudul țării și pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 10 grade, iar cele minime între -6 și 3 grade, mai ridicate pe litoral. Dimineața și mai ales noaptea, în zonele joase vor fi condiții de ceață.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

În București, vremea va fi în continuare în general închisă și trecător va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 1…3 grade, iar cea minimă în jur de 1 grad. Dimineața și mai ales noaptea vor fi condiții de ceață.