Prognoza meteo pentru miercuri, 4 martie 2015

De: Carmen Ulian / 04.03.2015, 06:00
Prognoza meteo pentru miercuri, 4 martie 2015
Temperaturile maxime ale zilei de 4 Martie se vor situa între 6 și 14 grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar spre prânz se va înnora. Noaptea este posibil să plouă slab

Miercuri, 4 martie, în cursul zilei vremea va fi în general frumoasă și caldă, cu maxime termice cuprinse între 6 și 14 grade.

Cerul va fi variabil, dar se va înnora treptat începând din orele prânzului, dinspre sud-vest, în toată țara. Mai ales noaptea, vor fi precipitații slabe, îndeosebi sub formă de ploaie în Banat, Oltenia și pe arii restrânse în Crișana, Muntenia și Transilvania, în timp ce în Munții Banatului și Carpații Meridionali vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare la munte. Temperaturile minime se vor situa între -5 și 4 grade.

În București, vremea va fi în general frumoasă și ușor mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, dar se va înnora treptat începând de după-amiază, iar spre sfârșitul nopții vor fi condiții ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade.