Prognoza meteo pentru miercuri, 7 ianuarie 2015

De: Carmen Ulian / 07.01.2015, 06:00
Prognoza meteo pentru miercuri, 7 ianuarie 2015
Dimineața va fi ger în aproape toate teritoriile. Temperaturi de sub minus 20 de grade Celsius în depresiuni. La București se vor înregistra maxime de până la minus 7 grade Celsius.

Miercuri, 7 ianuarie 2015, dimineața va fi un ger pătrunzător în aproape toată țara, cu minime sub minus 15 grade în Transilvania, în în Moldova și în Maramureș și chiar sub minus 20 de grade în depresiuni. Până după amiază vremea va fi deosebit de rece, cu maxime ce nu trec de minus 13 grade în depresiuni, în timp ce în sud-vest mercurul se oprește la minus 2 grade.

Cerul e variabil, cu înnorări trecătoare dimineață în sud-estul extrem, iar seara și în noaptea următoare în nord-vest, dar numai izolat sunt șanse de fulguială. În zonele joase, pe arii restrânse apare ceață cu depunere de chiciură iar vântul mai are răbufniri pe litoral și în zonele montane înalte.

În București, ziua de miercuri începe cu ger, iar în orele următoare, deși soarele se arată printre nori, nu reușește să ridice mercurul din termometre decât până la minus 8..minus 7 grade. Vântul suflă moderat, dar și așa accentuează senzație de frig pătrunzător