PROGNOZA METEO pentru miercuri și joi

Redacția / 17.11.2015, 15:00
PROGNOZA METEO pentru miercuri și joi
Miercuri, vremea va fi caldă pentru această perioadă din an în toată țara, astfel că se vor înregistra temperaturi maxime între 10 și 21 de grade și minime între 3 și 10 grade, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Cerul va fi temporar noros în jumătatea nordică, astfel încât va ploua pe arii extinse în Maramureș și la munte, unde se pot cumula până la 15…20 l/mp și local în Crișana, Transilvania și Moldova. În zona montană, la peste 1800 m altitudine, vor fi și precipitații mixte. În sudul și sud-estul teritoriului cerul va fi variabil și doar cu totul izolat va ploua slab. Vântul va sufla tare la munte, iar în celelalte zone va fi slab și moderat, cu intensificări trecătoare și la cote mai reduse. Izolat se va semnala ceață.

LA BUCUREȘTI

Vremea va fi mult mai caldă decât ar fi normal la această dată, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 7…8 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări, ziua.

Citeste mai mult aici!