Prognoza meteo pentru sâmbătă, 10 ianuarie 2015

De: Carmen Ulian / 10.01.2015, 06:00
Prognoza meteo pentru sâmbătă, 10 ianuarie 2015
Vremea începe să se încălzească, devenind ușor mai caldă pentru această perioadă. Maxime termice de până la 8 grade Celsius.

Sâmbătă, 10 ianuarie 2015, vremea va continua să se încălzească, mai ales în regiunile nordice, centrale, estice și sud-estice, astfel că va deveni ușor mai caldă decât ar fi normal pentru această dată. Maximele termice vor fi cuprinse între 0 și 8 grade, iar cele minime se vor încadra între -2 și 6 grade. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala precipitații mai ales sub formă de ploaie, ziua pe arii extinse în jumătatea de vest a țării și izolat în rest, iar noaptea local în nord și centru și pe arii restrânse în celelate zone.

La munte vor fi precipitații mixte, posibil mai însemnate cantitativ. Pe spații mici se va depune polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, unde pe crestele cele mai înalte va fi tare, iar ziua, în special, și în sudul țării.

În București, vremea se va încălzi semnificativ față de ziua anterioară, astfel încât temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii 0 grade. Cerul va fi temporar noros și vor fi condiții pentru precipitații slabe, mai ales sub formă de ploaie, la începutul intervalului. Vântul va sufla slab și moderat.