Prognoza meteo pentru sâmbătă, 14 februarie 2015

De: Carmen Ulian / 14.02.2015, 06:00
Prognoza meteo pentru sâmbătă, 14 februarie 2015
Vremea se încălzește puțin față de zilele anterioare. Cerul va mai prezenta unele înnorări în Muntenia și Moldova. Maxime termice de până la 11 grade Celsius.
Sâmbătă, 14 februarie 2015, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal pentru a doua decadă a lunii februarie, în special în vestul țării. În cursul zilei cerul va fi variabil la senin, iar noaptea vor fi unele înnorări în Muntenia și Moldova. Excepție va face Dobrogea, unde cerul va fi mai mult noros și izolat va ninge slab. Vântul va sufla slab până la moderat.
 
Temperaturile maxime se vor situa între 1 și 11 grade, iar cele minime între -9 și 2 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei. Se va semnala ceață, dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, cu precădere din sudul și estul teritoriului.
 
În București, cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări pe parcursul nopții. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de -5…-3 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.