Prognoza meteo pentru sâmbătă, 20 decembrie 2014

De: Carmen Ulian / 20.12.2014, 06:00
Prognoza meteo pentru sâmbătă, 20 decembrie 2014
Cerul va fi mai mult noros la munte și în regiunile intracarpatice și se vor semnala precipitații pe arii relativ extinse. Și la București sunt șanse să burnițeze.

Sâmbătă, 20 decembrie, cerul va fi mai mult noros în regiunile intracarpatice și la munte, unde se vor semnala precipitații pe spații relativ extinse. Ziua vor fi mai ales ploi, dar seara și noaptea în Maramureș și în estul Transilvaniei vor deveni mixte, iar la munte vor predomina ninsorile. Vor fi condiții de polei. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar în zonele joase de relief se va semnala ceață, posibil persistentă și asociată trecător cu burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în partea a doua a intervalului în nord-vest, iar pe crestele montane va fi tare.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 13 grade, iar cele minime se vor încadra între -4 și 4 grade.

În București, cerul va fi parțial noros și vor fi condiții ca trecător să burnițeze. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 1 grad. Dimineața și noaptea se va semnala ceață.