Prognoza meteo pentru sâmbătă, 21 februarie 2015

De: Carmen Ulian / 21.02.2015, 07:00
Prognoza meteo pentru sâmbătă, 21 februarie 2015
În jumatatea de vest a țării vremea va fi ușor mai caldă decat în restul teritoriului. Cerul va fi variabil și va prezenta unele înnorări. Maxime termice de până la 12 grade Celsius.

Sâmbătă, 21 februarie 2015, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal la această dată în toate regiunile, dar în special în cele vestice. Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse vor fi precipitații slabe la munte, predominat sub formă de ninsoare, îndeosebi în Carpații Meridionali și cu totul izolat, posibil, și în restul teritoriului – burnițe, ploi slabe sau fulguieli. Vor fi condiții de polei. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief din sud și est, dar și în depresiuni, pe arii restrânse va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Banat, Moldova și pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 12 grade, iar cele minime între -5 și 4 grade, mai coborâte în depresiuni spre -9 grade.

În București, cerul va fi variabil, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă de -2…0 grade.