Prognoza meteo pentru sâmbătă, 24 ianuarie 2015

De: Carmen Ulian / 24.01.2015, 06:00
Prognoza meteo pentru sâmbătă, 24 ianuarie 2015
Vremea va fi închisă, dar cu temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei. Maxime termice de până la 11 grade Celsius în Dobrogea și sud-estul Munteniei. La București va ploua temporar.

Sâmbătă, 24 ianuarie, deși valorile termice vor marca o scădere față de intervalul precedent, vremea va fi caldă pentru această dată, în cea mai mare parte a teritoriului. Cerul va fi mai mult noros și vor fi precipitații pe arii extinse. Vor predomina ploile, dar în jumătatea de nord a Moldovei, iar spre sfârșitul intervalului trecător și în vest și sud-vest vor fi lapovițe și ninsori. În zona de munte vor predomina ninsorile. Izolat cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în sudul și în centrul țării, precum și la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 grad în nordul Moldovei și 11 grade în Dobrogea și sud-estul Munteniei, iar cele minime se vor încadra între -2 și 5 grade.

În București, vremea va fi închisă și se va răci ușor. Temporar va ploua, iar vântul va sufla în general moderat în cursul zilei, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade.