Prognoza meteo pentru sâmbătă, 27 decembrie 2014

De: Carmen Ulian / 27.12.2014, 07:00
Prognoza meteo pentru sâmbătă, 27 decembrie 2014
Vremea se menține închisă și va continua să se răcească. Sunt anunțate ploi, lapovițe și ninsori.

Sâmbătă, vremea se va menține în general închisă și va continua să se răcească. Se vor semnala precipitații sub formă de ninsoare în sudul, estul și centrul țării și pe arii tot mai restrânse în rest. Excepție va face sud-estul țării unde, în prima parte a zilei, vor fi mai ales ploi și lapovițe, favorizând izolat producerea de polei, dar după-amiaza și noaptea vor predomina ninsorile, iar vântul se va intensifica.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 grade în Moldova și în depresiuni și 6 grade pe litoral, iar cele minime se vor încadra, în general, între -6 și 2 grade.

În București, vremea va continua să se răcească și va fi în general închisă. Temporar se vor semnala precipitații, predominant ninsori, iar după-amiaza și noaptea și vântul se va intensifica. Temperatura maximă va fi de 1…3 grade, iar cea minimă de -2…-1 grad.