Prognoza meteo pentru sâmbătă, 29 noiembrie 2014

De: Carmen Ulian / 29.11.2014, 07:00
Prognoza meteo pentru sâmbătă, 29 noiembrie 2014
Temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această dată. Ele vor fi de 11 grade Celsius în Dealurile de Vest. Află unde va ninge.

Sâmbătă, 29 noiembrie, temperatura aerului va marca o creștere ușoară, iar regimul termic va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă a anului în regiunile intracarpatice, în timp ce în rest valorile termice se vor situa sub mediile multianuale ale datei calendaristice. Cerul va fi variabil în nord-vest și mai mult noros în rest și temporar va ploua în Banat și Crișana, va ninge în Moldova, vor predomina ploile în Transilvania, iar în Oltenia, Muntenia și Dobrogea vor fi precipitații mixte ziua și predominant ninsori noaptea. Izolat se va produce polei. În cursul zilei, vântul va avea unele intensificări în sud-est.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade în Moldova și 11 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa, în general, între -6 și 4 grade. În zonele joase din sud, dimineața va fi ceață.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

http://vremea.apropotv.ro/solunar

În București, vremea se va menține mai rece decât în mod obișnuit pentru această dată calendaristică. Cerul va fi mai mult noros, dimineața va fi ceață, iar după-amiaza și noaptea se vor semnala precipitații slabe mixte. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -2…-1 grad.