Prognoza meteo pentru sâmbătă, 6 decembrie 2014

De: Carmen Ulian / 06.12.2014, 06:00
Prognoza meteo pentru sâmbătă, 6 decembrie 2014
Vremea va fi predominant închisă, ușor caldă, dar nu vor lipsi precipitațiile mixte.

Sâmbătă, 6 decembrie 2014, vremea va fi predominant închisă și va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată în regiunile intracarpatice, dar și în Dobrogea, în timp ce în restul teritoriului valorile termice, în creștere ușoară față de zilele precedente, se vor situa în general în jurul normelor climatologice. Aria precipitațiilor se va extinde cuprinzând cea mai mare parte a țării, vor fi mai ales ploi, exceptând Moldova și zona montană unde se vor semnala precipitații mixte. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 11 grade, ușor mai mici în Molodva, iar cele minime se vor încadra între -3 și 6 grade. Îndeosebi dimineața pe arii restrânse va fi ceață.

În București, vremea se va menține închisă, iar regimul termic se va apropia de cel normal pentru această dată. Temporar va ploua, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade.