Prognoza meteo pentru septembrie, octombrie și noiembrie 2013

Apropo.ro / 31.08.2013, 14:00
Prognoza meteo pentru septembrie, octombrie și noiembrie 2013
Estimările sezoniere sunt realizate de către Centrul European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia și au un grad de realizare de aproximativ 60%.

Este estimată distribuția temperaturilor medii lunare, precum și distribuția cantităților lunare de precipitații, iar fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

SEPTEMBRIE 2013

Temperaturile medii lunare se vor situa peste mediile climatologice în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi în general normale, exceptând regiunile vestice, centrale și nordice, unde local se pot înregistra valori peste mediile multianuale.

OCTOMBRIE 2013

Valorile termice vor fi în general apropiate de normele climatologice, posibil mai ridicate în sudul, sud-estul și vestul țării.

Cantitățile lunare de precipitații vor depăși, în general, mediile climatologice, exceptând sud-estul și estul teritoriului, unde vor fi apropiate de normal.

vremea

NOIEMBRIE 2013

Temperaturile aerului vor fi apropiate de mediile multianuale, iar în sud și sud- est sunt estimate valori peste cele normale.

În centrul și nord-estul țării sunt posibile cantități de precipitații peste mediile climatologice, în timp ce în sud vor fi, în general, deficitare.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala