Prognoza meteo pentru vineri, 12 decembrie 2014

De: Carmen Ulian / 12.12.2014, 06:00
Prognoza meteo pentru vineri, 12 decembrie 2014
Vremea va fi rece, cu cer variabil și înnorări. Izolat sunt așteptate ploi slabe.

Vineri, 12 decembrie 2014, vremea va fi în general frumoasă, dar relativ rece dimineața și noaptea în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, mai ales ziua, în Maramureș și în zona Carpaților Orientali, unde local vor cădea precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare, dar și în Dobrogea, unde izolat vor mai fi în special ploi slabe. Mai ales dimineața și noaptea, local în zonele joase va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și pe litoral.

vremea.apropo.ro

 
 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 10 grade, iar cele minime se vor încadra între -8 și 3 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei și în nordul Moldovei, spre -10…-13 grade.

În București, cerul va fi variabil, dar mai ales dimineața și noaptea va fi ceață sau nebulozitate joasă stratiformă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de -4…-2 grade, mai scăzută în zona preorășenească.