Prognoza meteo pentru vineri, 19 decembrie 2014

De: Carmen Ulian / 19.12.2014, 06:00
Prognoza meteo pentru vineri, 19 decembrie 2014
Vremea se mai încălzește puțin, cerul va prezenta unele înnorări și se va semnala ceața.

Vineri, 19 decembrie 2014, vremea se va încălzi ușor față de ziua anterioară în aproape toată țara. În regiunile intracarpatice și la munte cerul va fi mai mult noros și local, în special ziua, va ploua, iar în nordul Carpaților Orientali vor fi precipitații mixte. În zonele joase de relief se va semnala ceață sau nebulozitate stratiformă, posibil persistentă și asociată cu burniță în sud și est. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 12 grade, mai scăzute în zonele cu ceață persistentă, iar cele minime se vor încadra între -3 și 6 grade.

În București, cerul va avea înnorări, iar mai ales dimineața și noaptea se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4…6 grade, iar cea minimă de -1…0 grade.