Prognoza meteo pentru vineri, 23 ianuarie 2015

De: Carmen Ulian / 23.01.2015, 06:00
Prognoza meteo pentru vineri, 23 ianuarie 2015
Vremea de vineri va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă a anului. Maxime termice de până la 14 grade Celsius.

Vineri, 23 ianuarie, în cea mai mare parte a țării vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obișnuit în a doua decadă a lunii ianuarie, dar și în general închisă. Va ploua pe arii extinse în Banat și Oltenia, unde se vor cumula cantități de apă mai însemnate. Ploi locale vor fi în Crișana și Maramureș, iar seara și noaptea în Muntenia și Transilvania și doar izolat în rest. În masivele montane înalte, cu precădere ale Carpaților Meridionali, în cursul nopții va ninge. În est și sud-est, în special în prima parte a zilei, va fi ceață și burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, local în regiunile sudice și pe arii mai restrânse în rest.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade, cu cele mai ridicate valori în sud-est, iar cele minime între -3 și 6 grade.

În București, vremea va fi mai caldă decât ar fi normal la această dată. Cerul va fi înnorat și va ploua, mai ales seara și noaptea. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 2…4 grade. În orele dimineții vor fi condiții de ceață.