Prognoza meteo pentru vineri, 26 decembrie 2014

De: Carmen Ulian / 26.12.2014, 06:00
Prognoza meteo pentru vineri, 26 decembrie 2014
În cea mai mare parte a țării, temperaturile vor fi ușor ridicate. La munte sunt condiții de lapoviță și ninsoare.

Vineri, 26 decembrie 2013, temperaturile vor fi ridicate în cea mai mare parte a țării. Va ploua slab în regiunile vestice și sud-vestice, ziua pe arii restrânse și local în cursul nopții. Trecător este posibil să se formeze polei. La munte precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul teritoriului, ploile se vor semnala izolat, iar în zonele joase de relief, în special din sudul și estul țării, mai ales în orele dimineții, local se va semnala ceață asociată pe spații restrânse cu burnițe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Câmpia de Vest, pe litoral, în Moldova și în zona montană, iar în sudul Banatului și pe crestele montane înalte va sufla tare.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor avea valori de la 1 grad în Oltenia până la și 13 grade în Dobrogea, iar cele minime între -3 grade în depresiuni și 8 grade pe litoral.

În București, valorile temice vor fi mai ridicate decât ar fi normal pentru această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade. Cerul va fi mai mult noros și, mai ales în prima parte a zilei vor mai fi condiții de ceață și burniță. Vântul va sufla slab până la moderat.