Prognoza meteo pentru vineri, 27 februarie 2015

De: Carmen Ulian / 27.02.2015, 06:00
Prognoza meteo pentru vineri, 27 februarie 2015
Temperaturile vor mai crește până spre 18 grade Celsius. Vremea în țară va fi mai caldă pentru acest interval. În Bucuruești sunt șanse de ploi slabe pe timpul nopții.

Vineri, 27 februarie 2015, valorile termice diurne vor crește față de intervalul anterior în vest, centru și nord, astfel încât vremea în România va fi mult mai caldă decât în mod normal pentru sfârșitul lunii februarie, la nivelul întregii țări. Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse va ploua slab, ziua în regiunile nord-vestice, iar în partea a doua a intervalului în sud și sud-vest. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea, în zonele joase, local va fi ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade, iar cele minime se vor situa între 0 și 6 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -5 grade.

În București, vremea va fi deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul nopții când trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 14…16 grade, iar cea minimă de 4…5 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.