Prognoza meteo pentru vineri, 28 noiembrie 2014

De: Carmen Ulian / 28.11.2014, 07:00
Prognoza meteo pentru vineri, 28 noiembrie 2014
Vremea continuă să fie rece, chiar deosebit de rece, anunță meteorologii. Temperaturile maxime vor atinge 8 grade în Banat.

Vremea va fi în continuare deosebit de rece în regiunile extracarpatice și în depresiuni, în timp ce în vestul teritoriului valorile termice, în creștere față de intervalul precedent, vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Cerul va fi mai mult noros și temporar se vor semnala precipitații slabe în cea mai mare parte a țării, predominant sub formă de ninsoare în centru și est, mixte în sud și mai ales ploi în vest. Izolat, mai ales în sud, se va produce polei. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 grade în Moldova și 8 grade în Banat, iar cele minime se vor încadra între -7 și 5 grade. În zonele joase, îndeosebi la începutul intervalului, va mai fi ceață.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

http://vremea.apropotv.ro/solunar

La București cerul se va menține înnorat și va fi rece. Temperaturile maxime diurne vor atinge 3 grade Celsius, iar minimele vor atinge -1 grad Celsius.