Prognoza meteo pentru vineri, 5 decembrie 2014

De: Carmen Ulian / 05.12.2014, 06:00
Prognoza meteo pentru vineri, 5 decembrie 2014
Vremea va fi mai caldă decât în mod normal. Vor fi ploi în continuare, precipitații mixte și chiar condiții de polei.

Vineri, 5 decembrie 2014, vremea în România se va menține mai caldă decât în mod normal pentru această dată calendaristică în vestul, nord-vestul și parțial în centrul țării, în timp ce în restul zonelor regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai scăzute decât mediile climatologice specifice. Cerul va fi variabil în nord-vest, dar cu înnorări în celelalte regiuni, mai persistente în sud și în est. Vor fi mai ales ploi în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și pe arii restrânse în Banat și estul Transilvaniei, iar în Moldova și la munte se vor semnala precipitații slabe, mixte și vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului și pe crestele montane.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 grade izolat în Moldova și 11…12 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime între -3 și 7 grade, ușor mai mici în nordul Moldovei. Dimineața și noaptea pe arii restrânse va fi ceață.

În București, vremea va fi în continuare închisă și ușor mai rece decât în mod normal pentru această dată. Nebulozitatea va persista și vor fi precipitații mai ales sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade, iar cea minimă de 0…1 grad.