Program de Mărțișor. Unde mergem de 1 Martie

De: Carmen Ulian / 28.02.2015, 11:00
Program de Mărțișor. Unde mergem de 1 Martie
Nu este o zi menită să o stai la în casă, ci să ieși la aer liber, la o expoziție, un film, un teatru, orice altceva te ține departe de casă.

La Sala Palatului din București, de la ora 19.00, locuitorii sectorului 3 pot intra gratuit la spectacolul Romeo și Julieta.

La cinema Patria, doamnele și domnișoarele mai îndrăznețe pot merge la un show incendiar cu Taboo Boys, de la ora 19.30, respectiv 23.00. Prețul unui bilet de intrare este între 80 și 100 de lei. Detalii pe vreaubilet.ro sau blt.ro

În Grill Pub din București la un spectacol de stand-up comedy, de la ora 20.30. 50% REDUCERE: Bilete MARATON STAND-UP COMEDY! 10 RON in loc de 20 RON. Seara sustinuta de 4 COMEDIANTI dintre „Cei 7 magnifici”: Alex Serban, Ana, Toni, Dan Marin, Claudiu, Nae si Mane. Rezerva-ti masa la telefon 0767 121 685.

La Teatrul Național pentru Copii, unde Marian Râlea, Adina Cristescu, Gabriel Spahiu au pregătit un spectacol nemaipomenit de la ora 11.00. Preț bilet 20 de lei.

Cine nu vrea să piardă Lecția de violoncel pot merge la Teatrul Metropolis, de la ora 16.00. Piesa în regia lui Felix Alexa îi are în distribuție pe Radu Beligan, Lamia Beligan, Marius Manole, Rodica Ionescu. Preț bilete: 49.68 Lei (online) 43.20 Lei (casa de bilete).

„Ce ne spunem când nu ne vorbim” putem afla pe 1 Martie, de la ora 15.00, la Godot Cafe din București. Chris Simion i-a adunat pe actorii Cristian Iacob, Ilinca Goia, Vitalie Bichir, Gabriela Iacob să ne spună despre ce este vorba. Preț bilete: Godot: 40 lei / ArenA Pub: 25 lei (online), 20 lei (casierie).

1 Martie este ultima zi a Body Mind Spirit Expo de la Sala Palatului. Între orele 10.00 și 18.00 poți afla o mulțime de lucruri interesante despre viață, corpul tău, relaxare, diete naturiste, sănătate. Au loc și workshop-uri și conferințe. entru programul complet al conferintelor gratuite, al demonstratiilor artistice si alte informatii utile puteti accesa site-ul expozitiei, www.bmse.ro.

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită la o întâlnire cu Arta în cadrul atelierelor Art Antipa. În cadrul acestui atelier veți studia după colecțiile permanente ale Muzeului exponate, mulaje și documentări (fotografii, albume cu animale, imagini macro, etc.) pentru a putea studia și observa mai ușor subiectul prezentat. Subiectele alese sunt din fauna României și fauna mondială; ele sunt structurate pe module tematice.

1 martie 2015 – Atelier de Mărțișor – Rame în culori de primăvară – fluturi, gărgărițe. Program între 10.00 și 13.00.

TARIFE

– Pentru copii, taxa participării la un atelier tematic este de 50 ron/participant.

– Pentru tineri și adulți, taxa participării la un atelier tematic este de 60 ron/participant.

– Materialele de lucru sunt incluse în taxa de participare

Copii, Zambete si Flori – Martisoare din flori – un atelier de aranjamente florale din seria „Copii, zambete si flori” si este destinat copiilor cu varsta de peste 3 ani, menit sa exploreze creativitatea si sensibilitatea celor mici, prin cultivarea admiratiei pentru frumos prin intermediul florilor.

La finalul atelierului copiii vor pleca acasa cu un frumos ornament floral pentru cineva drag, realizat de ei in timpul atelierului.

Atelierul va avea loc pe 1 martie 2015, de la ora 10.30 la 12.00, Bucuresti, Strada Erou Calin Ion nr. 19 (zona Piata Romana).

MAIArtistic – Martisoare crosetate – Dragi prieteni, noi abia asteptam primii ghiocei, mirosul florilor si caldura. In luna primaverii, Interaktiv University isi cheama toti prietenii, pe 1 martie, ora 11:00, la ceainaria Smart Change, la, MAIArtistic – Martisoare crosetate”, unde vom sarbatori toate domnisoarele si doamnele asa cum se cuvine.

De această data Maia, trainerul nostru, ii va învata pe doritori si doritoare cum sa-si creeze propriile brose pe care le pot oferi ulterior cadou de 1 martie.

Intrarea este libera, dar in limita locurilor disponibile. Inscrierile se fac la [email protected]. 1 martie 2015, in intervalul 11:00 – 13:00, Strada Erou Călin Ion nr. 19 (zona Piata Romana).

Muzeul Național al Țăranului Român vă așteaptă și pe 1 martie 2015 la Târgul Mărțișorului. Evenimentul urmărește tradiția ultimelor târguri organizate de MNȚR, dând în continuare publicului posibilitatea de a se întâlni cu o ofertă bogată prin unicitatea și diversitatea mărțișoarelor.

Târgul își propune să aducă în atenția publicului cumpărător și alte categorii variate de mărțișoare, care trimit la o serie de revizitări ale trecutului recent: mărțișorul de oraș, mărțișorul rustic, mărțișorul croșetat sau tip goblen, mărțișorul tradițiilor reinventate sau miniaturile din sticlă ale anilor optzeci, ca un contrapunct la creațiile ultimilor ani, în care principala expresie este cea a obiectului handmade. Bilet de intrare: 4 lei preț întreg, 2 lei preț redus (elevi, studenți, pensionari). Program 10.00 – 18.00.

FashionART Fair – Editie Speciala de Martisor

De mărțișor va invitam la o noua editie de FashionART Fair sa admirati si cumparati martisoare si cadouri originale direct de la artisti, designeri si mestesugari romani – bijuterii de autor, textile imprimate, decoratiuni pentru casa,cosmetice bio, obiecte unicat cu design original. Join us here:https://www.facebook.com/events/1585282978373933/

Doar produse romanesti unicat pentru o sarbatoare romaneasca!

Nu rata nici cele mai noi filme care au ajuns la cinema. „De ce eu?”, „Efectul Lazarus” sau „Focus” cu Will Smith sunt trei variante din care ai putea alege ce te atrage, la CinemaPro.