Program METALHEAD Meeting 2014 bis

De: Carmen Ulian / 11.09.2014, 08:00
Program METALHEAD Meeting 2014 bis
METALHEAD Meeting 2014 bis își va deschide porțile începând cu orele 16.30, în data de 27 septembrie, concertele urmând să înceapă la orele 17.00 și să se încheie în jurul orei 01.00.

Ordinea trupelor care vor urca pe scenă este următoarea:

1. Tiarra (Ro)

2. Profane Omen (Fi)

3. Bloodway (Ro)

4. Hatesphere (Dk)

5. GOD (Ro)

6. Finntroll (Fi)

7. Paradise Lost (Uk)

Până atunci, vă reamintim că mai sunt doar două săptămâni de presale, în care biletele se pot cumpăra la preț redus, iar din data de 21 septembrie acestea urmând să se scumpească. Prețurile biletelor sunt următoarele:

Acces General:

– 80 de lei

– 100 lei (după 21 septembrie)

Golden Circle

– 110 lei

– 130 lei (după 21 septembrie)

metalhead

De asemenea, Metalhead oferă fanilor și posibilitatea de a se întâlni cu trupele preferate, în cadrul festivalului de la Arenele Romane. Biletele MEET&GREET au fost puse în vânzare și costă 199 de lei. Numărul biletelor este extrem de limitat (20 de bucăți), acestea oferind acces la Golden Circle (în fata scenei) și o întâlnire cu trupele headliner care participă la festival. Biletele MEET&GREET pot fi cumpărate exclusiv din Rețeaua IaBilet.

O altă veste bună este ca și acestei ediții a festivalului i se alătura bunii prieteni de la Blackhawk, care se vor ocupa de siguranță și protecția participanților așa cum doar ei știu să o facă: cu amablitate, căldură, prietenie, dar și cu un profesionalism ireproșabil, totul într-un spirit cât mai rock! Concertele metal din România nu mai sunt la fel de când există ei, atmosferă a trecut la un cu totul alt nivel. Ne inspiră prin ce fac, le mulțumim că ne susțin și de această dată.

Am spus-o și o repet: muzică rock are puterea de a schimba lumea. Este o reală onoare pentru mine să fiu printre oamenii prezenți la METALHEAD Meeting, plec mereu acasă cu o lecție învățată de la ei. Ei sunt dovada vie că DA! SE POATE! Mă impresionează de fiecare dată prin bun simț și solidaritate, prin comportamentul de nota 10, cum vezi la marile concerte din afara țării. Construim împreună o comunitate unită, exemplară pentru mulți. Mă bucur că existați!” declară Andrei Irode, Director Blackhawk România.

Biletele pentru METALHEAD Meeting 2014 bis pot fi găsite pe www.iabilet.ro, iar bilete fizice găsiți în rețeaua IaBilet (Magazinele UMAN, Senia și Perfect Tour: www.iabilet.ro/retea) precum și pe www.eventim.ro, www.myticket.ro și www.bilete.ro și în rețelele Eventim și Myticket (Diverta, Humanitas, Magazinul Muzică, Mag. Vodafone și Orange, Germanos, Poșta Română etc..). Organizatorii introduc și o nouă ofertă, exclusiv pe iabilet.ro, unde puteți plăti și prin factura Vodafone, contravaloarea biletelor urmând să se regăsească pe factura de mobil.

METALHEAD Meeting revine anul acesta cu o ediție aniversară de „METALHEAD 10 ani”, ediție ce va avea loc în dată de 27 septembrie, la Arenele Romane din București