Program și reguli de acces la concertul Cargo, de la Arenele Romane

De: Carmen Ulian / 28.10.2014, 11:00
Program și reguli de acces la concertul Cargo, de la Arenele Romane
În data de 30 octombrie, de la ora 19:00, la Arenele Romane din București distracția va fi maximă la showul de anvergură CARGO - Noaptea Vrăjitoarelor!

În deschidere vor cânta trupele bucureștene AURA și Shifting Sands.

ACCES

Accesul în Arenele Romane se va permite începând cu ora 18.30, iar concertele vor începe la ora 19.00 și se vor încheia în jur de ora 23:30.

Programul este următorul:

– 18:30 – Open Doors

– 19:00 – Shifting Sands

– 20:00 – Aura

– 21:00 – CARGO

REGULI DE ACCES

În ceea ce privește regulile de acces, organizatorii roagă pubicul să nu vină la concert cu următoarele obiecte, acestea fiind interzise:

• sticle, conserve,

• mâncare sau băuturi de orice fel,

• artificii, arme, obiecte periculoase,

• umbrele,

• aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil),

• aparate de înregistrare audio-video.

Organizatorii nu vor stoca și păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata concertului.

Așa cum v-am obișnuit, paza va fi asigurată de bunii prieteni de la Blackhawk Security, care se vor ocupa de siguranță și protecția participanților așa cum doar ei știu să o facă: cu amablitate, căldură, prietenie, dar și cu un profesionalism ireproșabil, totul într-un spirit cât mai rock!

Drept urmare, accesul cu lanțuri, brățări, etc este permis.

harta

Accesul în spațiul concertului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. Părăsirea perimetrului concertului, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi brățări la intrare. Menționăm că spectatorii din Golden Circle vor avea acces și în zona de Acces General a concertului.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.

Tot ca o tradiție, accesul copiilor sub 10 ani este gratuit și este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid.

CATERING

În cadrul concertului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi și mâncare, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care se pot cumpăra de la cele două case. Un jeton va avea prețul de 6 lei, atât cât va fi și prețul unei beri! Veți găsi la vânzare sandwichuri, whiskey, apă, suc, bere blondă, bere neagră, votcă și multe altele.

INFORMAȚII BILETE

Până în ziua concertului, biletele costă 40 de lei Acces General și 70 de lei Golden Circle

Biletele pot fi găsite pe www.iabilet.ro iar bilete fizice găsiți în rețeaua IaBilet (Magazinele Muzică, UMAN, Senia și Perfect Tour: www.iabilet.ro/retea) precum și pe www.eventim.ro și www.myticket.ro și în rețelele Eventim și Myticket (Diverta, Humanitas, Carturesti, Magazinul Muzică, Carturesti, Mag. Vodafone, Domo și Orange, Germanos, Sala Palatului etc..) dar și în ziua concertului la intrare în limita spațiului disponibil la prețurile de 50 de lei Acces General respectiv 70 de lei Golden Circle!