Program și reguli de acces la METALHEAD MEETING 2014 bis

De: Carmen Ulian / 26.09.2014, 16:00
Program și reguli de acces la METALHEAD MEETING 2014 bis
METALHEAD Meeting 2014 bis își deschide porțile sâmbătă, 27 septembrie, la Arenele Romane din București, unde vom sărbători împreună 10 ani de METALHEAD!

Accesul în Arenele Romane se va permite începând cu ora 16.30, iar concertele vor începe la ora 17.00. Festivalul se va încheia în jurul orei 01.00, fiecare dintre headliner-i, respectiv Paradise Lost și Finntroll, urmând să cânte aproximativ 80 de minute. Festivalul este OPEN AIR (nu în cort), iar vremea se anunță însorită.

Line-up-ul festivalului este următorul:

Tiarra (Ro)

Profane Omen (Fi)

Bloodway (Ro)

HateSphere (Dk)

GOD (Ro)

Finntroll (Fi)

Paradise Lost (Uk)

După festival, vă așteptăm pe toți la afterparty-ul oficial METALHEAD Meeting 2014 bis, cu DJ Hefe, care va avea loc în Club Fabrica. Intrarea va fi liberă și vor veni și invitați surpriză din partea trupelor!

Pentru cei care au achiziționat bilete MEET&GREET, programul este următorul:

– întâlnirea pentru MEET&GREET cu Finntroll va avea loc la ora 18.45, la intrarea în backstage, pe partea dreaptă a scenei, vis a vis de poartă de acces în Arenele Romane. MEET&GREET-ul va începe la ora 19.00.

– întâlnirea pentru MEET&GREET cu Paradise Lost va avea loc la ora 19.45, la intrarea în backstage, pe partea dreaptă a scenei, vis a vis de poartă de acces în Arenele Romane. MEET&GREET-ul va începe la ora 20.00.

Vă rugăm să aveți biletele la voi.

În ceea ce privește regulile de acces, organizatorii roagă pubicul să nu vină la festival cu următoarele obiecte, acestea fiind interzise:

– sticle, conserve,

– mâncare sau băuturi de orice fel,

– artificii, arme, obiecte periculoase,

– umbrele,

– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil),

– aparate de înregistrare audio-video.

Organizatorii nu vor stoca și păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata festivalului.

Așa cum v-am obișnuit, și acestei ediții a festivalului i se alătura bunii prieteni de la Blackhawk, care se vor ocupa de siguranță și protecția participanților așa cum doar ei știu să o facă: cu amablitate, căldură, prietenie, dar și cu un profesionalism ireproșabil, totul într-un spirit cât mai rock! Drept urmare, accesul cu lanțuri, brățări, etc este permis.

În cadrul festivalului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi și mâncare, inclusiv mâncare vegetariană, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane. Un jeton va avea prețul de 6 lei, atât cât va fi și prețul unei beri!

  De asemenea, trupele vor veni cu o ofertă bogată de merchandise, iar organizatorii au pregătit un tricou special dedicat festivalului, care va costa 35 de lei. Cei care și-au rezervat deja tricourile le pot ridica de la standul Niche Records.

Accesul în spațiul festivalului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata festivalului. Părăsirea perimetrului festivalului, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la festival a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.

Accesul în Golden Circle se va face pe baza unei brățări primite la intrare. Menționăm că spectatorii din Golden Circle vor avea acces și în zona de Acces General a festivalului.

Tot ca o tradiție, accesul copiilor sub 12 ani este gratuit și este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid.

Biletele pentru METALHEAD Meeting 2014 bis pot fi găsite pe www.iabilet.ro, iar bilete fizice găsiți în rețeaua IaBilet (Magazinele UMAN, Senia și Perfect Tour: www.iabilet.ro/retea) precum și pe www.eventim.ro, www.myticket.ro și www.bilete.ro și în rețelele Eventim și Myticket (Diverta, Humanitas, Magazinul Muzică, Mag. Vodafone și Orange, Germanos, Poșta Română etc..).

În ziua festivalului, biletele se vor putea cumpăra și de la intrare. Acestea vor avea prețul de 100 lei Acces General și 130 lei Golden Circle. Tot la intrare, se vor găsi un număr limitat de bilete Meet&Greet, cu acces în Golden Circle, la prețul de 199 lei.

METALHEAD Meeting 2014 bis este un eveniment oferit de Ciuc Premium și Monster Energy !