Program special înainte de Halloween pe Nickelodeon România: maraton de seriale

De: Alexandra Necsoiu / 26.10.2018, 19:03
Program special înainte de Halloween pe Nickelodeon România: maraton de seriale
Pe 28 octombrie 2018, Nickelodeon România le-a rezervat un program special copiilor care vor să intre în atmosfera de Halloween.

Cele mai iubite seriale vor putea vizionate încă de la primele ore ale dimineţii. La ora 09:00, copiii vor putea lua micul dejun uitându-se la noul episod din Nella, Prinţesa Cavaler.

Programul continuă cu un nou episod din Bestia Bunsen, la ora 13.30, iar începând cu ora 13:55, copiii vor putea viziona un adevărat maraton de Halloween, în care unele dintre cele mai îndrăgite seriale îmbracă cele mai cool şi înfricoşătoare costume de sărbătoare: Alvin şi veveriţele, SpongeBob Pantaloni Pătraţi, Jocurile Succesului, Nicky, Ricky, Dicky & Dawn, Henri Pericol, Familia Thunderman, Naşii mei vrăjitori, Casa Loud, Şcoala de Rock. Toate aceste seriale vor avea în această zi tematică specială de Halloween.

Şi pentru ca sărbatoarea să fie si mai specială, de la ora 20:55 Ţestoasele Ninja revin pe Nickelodeon cu un nou format, acestea având o nouă înfăţişare, noi super puteri şi arme. Michelangelo, Leonardo, Donatello şi Rafael, împreună cu sensei-ul Splinter descoperă un oraş ascuns sub New York şi trec printr-o grămadă de situaţii neaşteptate. Totuşi în ciuda confruntărilor periculoase, ei îşi găsesc timp şi pentru o felie din pizza lor preferată.