Program special: pe 29 noiembrie, Antena 1 aniverseazã 25 de ani

De: Alexandra Necsoiu / 27.11.2018, 14:48
Program special: pe 29 noiembrie, Antena 1 aniverseazã 25 de ani
La ceas aniversar, Antena 1 le aduce românilor patru zile de spectacol la înãlţime. Pe 29 noiembrie, Antena 1 aniverseazã 25 de ani de existenţã pe piaţa media din România şi, sub deviza „mereu cu tine” dã startul distracţiei încã de la primele ore ale dimineţii. Rãzvan şi Dani, Diana Munteanu şi Florin Ristei şi Simona Gherghe le pregãtesc telespectatorilor ediţii speciale de sãrbãtoare, în vreme ce seara este una de poveste, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari, pentru că Antena 1 va difuza ”Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici”. Imediat dupã, un joc decisiv al Căpitanilor va face ca una dintre echipele din ”Ultimul Trib” să dispară!

Dupã Observatorul dimineţii, ”Neatza cu Răzvan şi Dani” va da startul distracţiei, încã de la ora 08.00 cu o petrecere de 25 de ani, alături de invitaţi speciali, oameni care au făcut istorie la Antena 1 – Horia Brenciu, Dan Capatos şi Mihaela Rădulescu. Aceştia vor retrăi alături de telespectatori momente memorabile şi vor transforma ediţia aniversară a matinalului într-una de neuitat.

De asemenea, în platou, alături de Răzvan şi Dani, vor fi prezente şi frumoasele ştiriste de la Observator, la fel de matinale, Olivia Păunescu şi Iuliana Pepene, dar şi colega lor de la meteo Viviana Sposub.  Raluca, Ana Baniciu şi Pepe vor completa lista vedetelor ce vor participa şi vor întreţine atmosfera de petrecere la înãlţime. Emisiunea va fi, ca de obicei, plină de energie şi voie bună, presărată cu jocuri şi competiţii între invitaţi.

Începând cu ora 11.00, casa „Prietenilor de la 11” se transformă la ceas aniversar pentru a primi în vizită cele trei doamne care au ţinut România la tv în prime time, Andreea Berecleanu, Sandra Stoicescu şi Mona Nicolici. Cele mai cunoscute şi mai populare prezentatoare de ştiri vor povesti despre viaţa de dinainte, din timpul şi de după Observator. Ele însele vor avea parte de mesaje surpriză din partea colegilor Vali Butnaru, Cosmin Stan şi Mihai Jurca.
Prietenii de la 11  vor primi şi vor dărui cadouri oamenilor dragi care le calcă pragul în zi de sărbătoare. Responsabili cu voia bună, atât pentru cei mari cât şi pentru cei mici, vor fi cei de la Gaşca Zurli, care aduc cu ei o doză impresionantă de veselie şi culoare. Dar surprizele nu se termină aici,  în platou vor veni şi vor întreţine atmosfera de sărbătoare Delia, Viorica şi Ioniţă de la Clejani, împreună cu Margherita. Iar Florin Ristei împreună cu gaşca sa de la Freestay vor face o retrospectivă a hiturilor din ultimii 25 de ani.

Pentru 29 noiembrie, de Ziua Antenei 1, emisiunea “Acces Direct”, prezentată de Simona Gherghe şi Alex Velea, va avea în platou invitaţi speciali. Nea Mărin Barbu, cunoscutul coregraf şi dansator de muzică populară, vine împreună cu nepoţii săi, Darius (10 ani) şi Ana (8 ani), despre care spune că îi iubeşte mai mult decât pe propriii copii, dar şi cu una dintre fiicele sale. Şi nu vor veni doar să povestească din universul familiei lor, ci şi să danseze împreună pe ritmuri populare, în cadrul unui moment special. Ce alte vedete iubite de public vor călca pragul emisiunii, în ziua în care postul de televiziune aniversează 25 de ani de existenţă, telespectatorii Antenei 1 vor vedea pe 29 noiembrie, de la ora 17.00, numai la “Acces Direct”.

Observatorul va aduce în casele românilor jurnale speciale, în zi aniversarã, platoul ştirilor gãzduind invitaţi de colecţie. Simona Gherghe se va alãtura Observatorului orei 13.00 şi va rememora imagini de la începutul carierei sale, Horia Brenciu va sãrbãtori alãturi de Antena 1 un moment la fel de important – 25 de ani de carierã, iar seara, Dan Negru, liderul spectacolelor de Revelion i se va alãtura Andreeei Berecleanu într-o ediţie specialã a Observator 19.
Seara este una de poveste atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari, pentru că Antena 1 va difuza ”Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici”, primul lungmetraj muzical de desene animate produs de compania Walt Disney, în 1937. Filmul, care a fermecat întreaga lume, a fost desenul animat cu cele mai mari încasări din toate timpurile, a primit premii importante şi s-a clasat pe primul loc în Top 10 al celor mai bune filme de animaţie. Povestea cu cei şapte pitici simpatici – Somnorosul, Mutulică, Înţeleptul, Hapciu, Morocănosul, Ruşinosul şi Bucurosul – regina cea rea şi Albă ca Zăpada salvată de prinţul cel frumos, a cucerit lumea şi poate fi revăzută de telespectatorii Antena 1, joi, de la ora 20.00.

Un joc decisiv al Căpitanilor va face, joi, de la ora 21.45, ca una dintre echipele din ”Ultimul Trib” să dispară! Căpitanii care vor ieşi pe locurile 1 şi 2 la proba cu cea mai mare miză vor putea să îşi aleagă noi coechipieri din cea de-a treia echipă, astfel că toţi concurenţii din Madagascar au început deja să îşi facă strategiile.     
Vineri, 30 noiembrie de la 20.00, la Antena 1, juraţii ”X Factor” şi concurenţii lor se vor lupta în etapa Duelurilor! Horia Brenciu, juratul care a câştigat sezonul al şaptelea, va intra la Dueluri cu Rodica şi Cristian vs Vox şi Angels vs Diamonds. Din echipa lui Carla’s Dreams, Cristian Moldovan se va duela cu Andrei Geamăn, iar Eduard Ungureanu cu Alexandru Stremiţeanu. Delia a decis că în etapa Duelurilor Raluca Răducanu va lupta cu profesoara de canto Cristina Vasopol, iar Bella Santiago cu Cristian Sanda.  Din echipa lui Ştefan Bănică, Malina Ciarnău, Doiniţa Ioniţă, Ioana Bulgaru şi Francesca Hojda sunt cele patru concurente pe care Ştefan Bănică pariază pentru finala ”X Factor” de anul acesta.

Pe 1 Decembrie, de Ziua Naţionalã a României, Antena 1 va fi alături de telespectatori încă de la prima oră a dimineţii. Observatorul va transmite printr-o ediţie specială parada militarã, în direct din piaţã, începând cu ora 10.00, acolo unde se vor afla Sonia Simionov şi Laurenţiu Rãdulescu. Sub sloganul ”Reunim România”, în platoul ştirilor, Octavia Geamãnu şi Cosmin Stan vor fi alături de istoricul Filip Iorga şi vor sărbători Centenarul, iar reporterii speciali Observator vor surprinde momente din cele mai mari oraşe din ţară, conturând astfel tabloul unei zile cu totul şi cu totul speciale.
Sâmbătă, 1 Decembrie, la 100 de ani de Românie unită, echipa „Te cunosc de undeva!” dă o petrecere totală, cu invitaţi unul şi unul şi cu momente care vor stârni multe zâmbete şi nostalgii. Ediţia de sărbătoare a show-ului transformărilor se va deschide cu un moment special susţinut de prezentatorii Alina Puşcaş si Florin Ristei, juraţii Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan şi reporterul special al emisiunii, Gianina Corondan, care vor interpreta câteva refrene dragi românilor.

De asemenea, în aceastã ediţie, transformãrile concurenţilor vor fi unele speciale. Romică Ţociu, Alexandra Velniciuc, Ana Baniciu şi Raluka, Alin Gheorghişan, Connect-R, Carmen Rădulescu, Mihai Trăistariu, Barbara Isasi şi Jean de la Craiova vor imita doar artişti români, iar aceştia vor urca alături de ei pe scenă. Transformările lor vor fi jurizate, iar punctele se vor aduna în clasamentul general. Aşadar, invitaţii speciali care vor cânta alături de concurenţi, în cadrul acestei gale, sunt Marina Voica, Alex Velea, Constantin Enceanu, Fuego, Steliana Sima, Laura Lavric, Liviu Teodorescu, Anca Neacşu şi Sorana Darclee Mohamad, fostele membre ale trupei A.S.I.A. Cum se vor descurca cei zece concurenţi alături de invitaţii speciali ai galei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 1 Decembrie, de la ora 20.00, numai la „Te cunosc de undeva!”.

După-amiaza zilei de duminică este una dedicată amintirilor din copilărie,  de la ora 14.00,  telespectatorii putând urmări unul dintre cele mai îndrăgite filme muzicale româneşti, ”Veronica”, ce-i are ca protagonişti pe Lulu Mihăescu, Dem Rădulescu şi Margareta Pâslaru. Scenariul este semnat de Vasilica Istrate si Elisabeta Bostan, fiind inspirat de lumea fabulelor lui La Fontaine şi învăluit într-o fermecătoare mantie de fantezie, tandreţe şi voie bună.
Duminică, de la 20.00, în ultimele episoade din cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”, cuplurile formate din Hannelore şi Bogdan şi Ionuţ şi Mirela se pregătesc să stea faţă în faţă după ce timp de 18 zile şi-au testat relaţia departe unii de ceilalţi, şi-au cristalizat sentimentele şi au aflat cum arată adevărul din sufletul lor. Înainte de a pleca de pe ”Insula Iubirii”, aceştia trebuie să răspundă celei mai importante întrebări de cuplu: ”Aţi venit pe Insula Iubirii împreună, cum plecaţi: împreună sau separat?”