Programe speciale de Crăciun – FOTO

De: Cătălina Matei / 22.12.2016, 11:25
Programe speciale de Crăciun - FOTO
Zilele speciale sunt sărbătorite cu programe speciale la Antena 1, astfel încât Crăciunul românilor să se vadă cel mai bine din faţa televizoarelor, acolo unde sunt invitaţi toţi telespectatorii dornici să petreacă în familie cu bunătate, spectacol şi bucurie.

Joi, 22 decembrie, de la ora 20.30, Antena 1 difuzează la „Next Star”, o ediţie specială de Crăciun prezentată de Dan Negru.

Patru copii cu probleme majore de sănătate, dar şi două surori lăsate de mama lor în plasament, pentru că nu are posibilitatea să le crească, îşi împlinesc visurile joi, 22 decembrie, de la ora 20.30, la “Next Star”, într-o ediţie specială de Crăciun prezentată de Dan Negru.  Este seara poveştilor extraordinare şi a visurilor devenite realitate, din care nu vor lipsi vedetele care au dorit să le facă micuţilor o bucurie acum, în prag de sărbători, şi nici concurenţii „Next Star” care le vor  spune tuturor poveştile acestor copii speciali.

Unul dintre ei este Delia (5 ani, din Bârlad), o fetiţă fără mâini şi picioare, abandonată de mama ei, la maternitate, imediat după naştere. Pentru că micuţei îi plac foarte mult petrecerile, Omar (16 ani, Bucureşti), câştigătorul primului sezon „Next Star”, i-a pregătit Deliei o petrecere în toată regula, cu prinţi şi prinţese, pe scena show-ului. Ce daruri va primi fetiţa şi ce alte surprize o aşteaptă, telespectatorii vor afla joi seara.

Sindromul Down nu-l va impiedica pe Alexandru (13 ani, din Bucureşti) să cânte pe scenă, la “Next Star”. Pentru că este un mare fan al lui Pepe şi pentru că îşi doreşte enorm să cânte împreună cu artistul său preferat, Pepe îi va îndeplini lui Alexandru acest vis. De ce alte cadouri va avea parte Alexandru şi ce concurent de la „Next Star” vine să-i susţină povestea, telespectatorii vor vedea în ediţia specială din 22 decembrie.

Tot atunci, micuţele Sofia (6 ani, Isaccea), Giulia (6 ani, com. Bârea, jud Neamţ) şi Sofia (7 ani, Focşani) revin pe scena show-ului de talente destinat copiilor pentru două surori, Cristina şi Camelia (13 si 10 ani, din Tg. Jiu), pe care mama lor le-a lăsat în plasament, pentru că nu are posibilitatea să le crească. Fetele îşi doresc să câştige bani din muzică, să se poată întoarce acasă, la mama lor. Pentru că visul lor este să urce pe scenă alături de mari vedete, Stela Popescu, Maria Dragomiroiu, Marcel Pavel, Nico, Andrei Ştefănescu, Anda Adam, Viorica Macovei, George, Radu Vâlcan şi Dima Trofim vin la „Next Star” să cânte împreună cu ele.

De ce alte surprize vor avea parte Cristina şi Camelia şi cine sunt ceilalţi copii care-şi vor realiza visurile artistice în prag de Crăciun, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi joi, 22 decembrie, de la ora 20.30, într-o ediţie specială a emisiunii „Next Star”, prezentate de Dan Negru.

Vineri, 23 decembrie, de la ora 20.30, Antena 1 difuzează marea finală a emisiunii X Factor

Olga, Alex, Marcel şi Raul sunt cei patru finalişti care vinerea aceasta îşi pun la bătaie toate atuurile în finala show-ului „X Factor”, ce va fi difuzată la Antena 1 de la 20.30. Fiecare este talentat, special şi a demonstrat că îşi merită locul în finală, însă numai unul dintre ei va fi ales câştigător al celui de-al şaselea sezon şi al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro.

Vinerea aceasta cea de-a treia Gală LIVE este dedicată duetelor. Vedete cunoscute de la noi vor păşi pe scena „X Factor” pentru a cânta alături de cei patru finalişti. Aşa se face că Alex Mladin va cânta cu Sore, Raul Eregep cu Alina Eremia, Olga Verbiţchi cu Roman, solistul de la Zob şi Zdub, iar Marcel Roşca cu Alin Oprea. Spectacolul va fi total atunci când pe scenă, cei patru finalişti vor cânta live alături de mentorii lor. Iar imediat după se va da start vot: telespectatorii îşi vor putea vota favoritul prin SMS cu prenumele acestuia la 1313. Voturile celor de acasă sunt decisive pentru că după această primă sesiune de votare ultimii doi concurenţi care obţin cele mai puţine voturi pleacă acasă, iar cei doi care rămân vor intra la duel. Duelul aduce astfel multă emoţie şi trăiri intense, iar voturile telespectatorilor sunt din nou cele care vor alege marele câştigător „X Factor”. Despre cine este vorba rămâne de văzut vinerea aceasta la Antena 1, când pe scena show-ului vor mai urca pentru momente speciale şi Florin Ristei sau Alina Eremia.   

Show-ul „Te cunosc de undeva!” îşi alege sâmbătă, în Ajun de Crăciun, de la ora 20.00, marele câştigător al celui de-al zecelea sezon. Maria Buză şi Pepe, Adina Răducan, Nico, Lucian Ionescu şi Şerban Copoţ  intră în joc pentru marele premiu de 15.000 de euro în cea mai strălucitoare, frumoasă, emoţionantă şi aşteptată gală a transformărilor din acest sezon. Punctele pentru transformările speciale pe care aceştia le-au pregătit le vor fi oferite atât de juraţii Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan, cât şi de colegii lor nefinalişti, Amna, Misha, Dima Trofim şi Dorian Popa.

În acest sezon, în premieră la „Te cunosc de undeva!”, ruleta le-a oferit finaliştilor posibilitatea să-şi aleagă personajele pe care doresc să le interpreteze în marea confruntare de la final de sezon. Astfel, Lucian Ionescu, tânărul actor considerat revelaţia acestui sezon, s-a hotărât să-şi joace şansa de finalist transformându-se în personajul suprem al muzicii internaţionale, Michael Jackson. Mezina show-ului, Adina Răducan, o va imita pe Beyonce, o artistă pe care o admiră foarte mult şi pe care a studiat-o intens, în timp ce Nico a ales să fie Jennifer Lopez, un personaj latin pentru care muzica şi dansul sunt ca aerul şi apa. Maria Buză şi Pepe au ales să meargă pe show şi distracţie în marea finală, transformaţi în Marc Antony şi Alexander Delgado, pe când Şerban Copoţ va fi Mr. Grinch, un personaj colorat, dificil şi amuzant care încearcă în toate poveştile să fure Crăciunul şi nu reuşeşte niciodată.

Înainte de a se transforma în juraţi, nefinaliştii acestui sezon vor susţine la rândul lor momente artistice alături de invitaţii speciali ai serii. Astfel, Dorian Popa va cânta împreună cu Fuego, un artist pe care l-a imitat în acest sezon şi pe care îl respectă foarte mult, Amna va urca pe scenă alături de o fostă concurentă şi prietenă a acestei emisiuni, Oana Sîrbu, Dima Trofim va avea ocazia să cânte alături de Mirela Vaida, în timp ce Misha va trăi pe scenă încă un moment pe care nu-l va uita niciodată, de data aceasta alături de soţul ei, Connect-R.

Florin Ristei şi trupa sa, FreeStay, nu vor lipsi din marea finală. Alături de juraţii Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temişan şi Andrei Aradits şi de prezentatorii Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi vor susţine momentul special din deschiderea marii finale.

Cine va fi marele câştigător al celui de-al zecelea sezon al show-ului transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 24 decembrie, de la ora 20.00, în finala „Te cunosc de undeva!”.

După marea finală a celui mai spectaculos show al transformărilor, „Te cunosc de undeva”, Antena 1 va difuza  cu începere de la ora 23.15 cele mai frumoase, sensibile, incitante, inedite şi pline de efervescenţă momente din concertul Horia Brenciu & HB orchestra, susţinut pe 4 şi 5 noiembrie, la Sala Palatului.

„Cred în spectacolul total”, spunea Horia Brenciu. „Mă gândesc mereu la conceptul asta. Din 2011, de când am început experienţa Sălii Palatului, am încercat să-l perfecţionez. Încă muncesc la asta. De-a lungul celor 13 producţii, am avut lasere, trape aduse din străinătăţuri, tiroliene şi tot felul de efecte speciale. După toate astea, am rămas la lucrurile de bază: muzică, piese originale, momente coregrafice aparte, câteodată un cover bine plasat într-o surpriză muzicală, artişti invitaţi distribuiţi în regii inedite şi mult, mult zâmbet de dăruit oamenilor, spectatorilor.” Ei bine, toate acestea s-au regăsit în spectacolul oferit de Horia Brenciu şi orchestra sa în timpul concertului extraordinar susţinute de artist la Sala Palatului, din care publicul Antena 1 va urmări în noaptea de Ajun cele mai frumoase momente.

În ziua de Crăciun, la Antena 1 are loc premiera noii emisiuni „Uniplay Show”, prezentate de Horia Brenciu şi Diana Munteanu din care nu vor lipsi premiile în bani, muzica şi spectacolul. „Uniplay Show” se anunţă a fi un spectacol de entertainment complet, interactiv,  cu muzică live, invitaţi unul şi unul, jocuri,  premii în bani,  toate într-un decor modern şi sofisticat. „De-a lungul anilor am participat la tot felul de formate, am trăit tot felul de experienţe TV. Toate au avut un singur scop: bucuria oamenilor, a telespectatorilor. Pe 25 decembrie voi fi amfitrionul unui spectacol care se doreşte plin de surprize. Fie cp e vorba de muzică, de jocuri, de distracţie, UNIPLAY SHOW îşi propune să facă mulţi români fericiti! Dincolo de vedetele invitate în spectacol, voi beneficia de cea mai nebună gaşcă de muzicieni: orchestra mea! Am emoţii, ca de obicei. Aşa mi se întâmplă de fiecare dată când încep un proiect. La asta se adaugă si emoţiile din prima seara de Crăciun, atunci când vom debuta pe sticlă. Timp de două ore vreau zâmbete, strigăte si aplauze! Sper că nu-i cer prea mult lui Moş Craciun. Doar am fost cuminte!”, a declarat Horia Brenciu.

În fiecare ediţie a emisiunii „Uniplay Show”, două echipe formate din vedete vor fi supuse unor probe amuzante şi vor trece prin confruntări de toate felurile. În prima ediţie a emisiunii ce va fi difuzată în seara de Crăciun de la ora 20.00, vor face spectacol, pe de-o parte Cătălin Bordea, Şerban Copoţ şi Dorian Popa, iar de cealaltă Maria Buză, Ruby şi Raluk.

Pentru a putea participa la Uniplay Bingo TV, care va fi integrat în emisiunea Uniplay Show, este necesară achizitionarea biletelor de joc de la unul din punctele de vanzare Uniplay. Începând cu miercuri, 14.12.2016, Uniplay a pus biletele în vânzare în centrele comerciale la standurile destinate special acestui joc, dar şi in mediul online, pe www.Uniplay.ro. Premiile puse în joc sunt în valoare de 1.500.000 de euro.