Programul care iti arata efectul operatiilor estetice asupra corpului tau

Apropo.ro / 14.11.2011, 11:58
Programul care iti arata efectul operatiilor estetice asupra corpului tau
Sistemul Vectra 3-D simuleaza modificarile corporale asteptate de persoanele care recurg la chirurgia plastica, oferind imagini din toate unghiurile.

Un soft special va ajuta persoanele care isi doresc operatii estetice sa vada cum vor arata dupa interventie. Sistemul Vectra 3-D, disponibil la o clinica din Londra, ofera posibilitatea pacientilor sa vada o imagine tridimensionala cu modificarile viitoare ale corpului lor, inainte de a fi operati.

Sistemul Vectra 3-D, creat in New Jersey, SUA, simuleaza modificarile corporale asteptate de pacient in urma interventiei, oferind imagini din toate unghiurile.

Potrivit specialistilor, scannerul poate preveni situatii neplacute precum cele ale pacientilor nemultumiti de alegerile facute, in special femei care nu au ales corect marimea implanutrilor cu silicon.

Vectra 3-D

Liposuctia, operatia de micsorare a nasului sau implanturile la barbie sunt doar cateva dintre schimbarile care pot fi previzualizate.

Potrivit statisticilor furnizate de Asociatia Britanica a Chirurgilor Plasticieni, in 2010, 9.418 de femei si-au marit sanii, iar 4.207 si i-au micsorat. In total au fost inregistrate 34.413 de operatii estetice. (Sorina Ionasc).