Programul Ligii I, editia 2006-2007

Apropo.ro / 04.07.2006, 16:29
Programul Ligii I, editia 2006-2007
Campioana Steaua va întâlni, în deplasare, pe Poli Timișoara, iar vicecampioana Rapid va juca, tot în deplasare, cu Sportul Studențesc, în prima etapa a sezonului 2006/2007 a Ligii I, în timp ce Dinamo va evolua, pe stadionul Cotroceni, cu FC Național, s-a stabilit,

Campioana Steaua va întâlni, în deplasare, pe Poli Timișoara, iar vicecampioana Rapid va juca, tot în deplasare, cu Sportul Studențesc, în prima etapa a sezonului 2006/2007 a Ligii I, în timp ce Dinamo va evolua, pe stadionul Cotroceni, cu FC Național, s-a stabilit, marți, la sediul LPF.

Promovatele în Liga I, Universitatea Craiova, UT Arad, Ceahlaul Piatra Neamț și Unirea Urziceni vor juca în prima etapa pe teren propriu, în compania formațiilor FC Vaslui, respectiv Farul Constanța, Gloria Bistrița și Poli Iași.

Prima etapa a Ligii I, care va avea loc în 29 iulie, programeaza urmatoarele meciuri: Poli Timișoara-Steaua, Universitatea Craiova – FC Vaslui, UT Arad – Farul Constanța, Oțelul Galați – CFR Cluj, Ceahlaul Piatra Neamț – Gloria Bistrița, Unirea Urziceni – Poli Iași, FC Național – Dinamo, Sportul – Rapid și Jiul – FC Argeș.

Primul derbi al Ligii I va avea loc, în etapa a VII-a, la 16 septembrie, când se vor întâlni Steaua și Rapid. În etapa a VIII-a, la 20 septembrie, se va juca meciul Dinamo – Steaua, iar în 30 septembrie, în etapa a X-a, Dinamo va juca în compania Rapidului.

Turul Ligii I se va încheia cu etapa a XVII-a, la 25 noiembrie, însa, în acest an mai sunt programate doua etape din retur, astfel ca ultima data pâna la care se vor juca meciuri este 9 decembrie.

Mediafax