Programul „O săptămână la munte” 2014

De: Carmen Ulian / 28.10.2014, 08:00
Programul
Programul "O săptămână la munte" se derulează în perioada 2 noiembrie - 19 decembrie. Prețurile la cazare ajung și la jumătate din valoare.

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) au anunțat că lansează cea de-a XII-a ediție a programului special „O săptămână la munte”, care se va derula în perioada 2 noiembrie – 19 decembrie 2014.

„Programul își propune să promoveze turismul montan, asigurând accesul la odihnă, la tarife speciale, unui număr cât mai mare de turiști români. Tarifele practicate în cadrul acestui program special de către hotelurile de la munte vor fi neschimbate față de anii trecuți. Aceste tarife sunt cu până la 50% mai mici față de tariful de recepție din această perioadă”, se arată într-un comunicat al FPTR.

Tarifele pentru un loc pe un sejur de 5 nopți, fără servicii de masă, sunt de 161 de lei pe sejur pentru un hotel, vilă sau cabană de două stele, 259 de lei pentru o structură de trei stele și 368 de lei pentru un hotel sau vină de patru stele. Sejururile încep duminica și se termină vinerea.

Pentru acest an, hotelierii au introdus facilitatea pentru copiii (maxim 2) de până la 7 ani, prin care aceștia pot beneficia de gratuitate dacă sunt cazați în camera părinților.

De asemenea, sejururile la munte în România la tarife reduse pot fi achiziționate și de turiștii din Republica Moldova. Biletele pot fi cumpărate de la agențiile membre ale Asociației Patronale a Industriei Turismului din Republica Moldova (APIT), parteneri FPTR.