Programul special ce te ajuta sa iti gasesti sosia

Apropo.ro / 30.08.2011, 16:39
Exista un program special ce te ajuta sa gasesti, undeva in aceasta lume, o persoana care seamana cu tine - o sosie. Suna interesant?

Cum ar fi sa gasesti pe cineva care arata ca tine, pe care nu il cunosti si care poate locuieste la mii de kilometri distanta de tine?

Cateva perechi precum Printul Charles si Camilla, Kelly Osbourne si Luke Worall sau Tom Cruise si Katie Holmes sunt exemple care vin sa intareasca ideea ca cine se aseamana fizic simt si atractie unul fata de celalalt.

Charles si Camilla

O agentie de matrimoniale a mizat pe acest lucru si a creat un program prin care iti poti gasi perechea potrivita, unde iti poti gasi pe cineva care seamana cu tine.

FindYourFacemate.com foloseste un avansat software de recunoastere faciala prin care gaseste „sosii”, chipuri compatibile cu cel ce se afla in cautarea jumatatii sale.

cuplu

Christina Bloom, fondatoarea site-ului, si-a inceput investigatiile pe aceasta tema in urma cu 20 de ani cand s-a casatorit cu un barbat care semana foarte bine cu ea.

La trei luni de la lansarea site-ului, acesta are peste 25.000 de membri in intreaga lume. Bloom a facut acest serviciu gratuit pentru clientii ei, caci nu a urmarit sa se imbogateasca de pe urma afacerii sale.

„Cred in stiinta inainte de toate si vreau sa ajut oamenii sa isi gaseasca sufletul pereche. Este destul de dificil sa iti gasesti un partener bun in zilele noastre si, mai ales, acea chimie”, spune Bloom.

Un cuplu care a folosit aceasta aplicatie a reusit sa fie unul cat se poate de stabil emotional. Cei doi tineri nici nu se gandeau ca isi vor gasi persoana potrivita, mai ales ca lucreau impreuna intr-o companie din New York. Cei doi aveau acelasi tip de zambet, aceeasi proeminenta a fruntii, ochii albastri, obraji evidentiati si parul blond. Au recunoscut ca a fost dragoste la prima vedere cand s-au intalnit.

cuplu

Sam si Katherine se amuza pe aceasta tema, caci atunci cand ies pe strada lumea ii intreaba daca nu cumva sunt frati gemeni. „Sunetm bucurosi ca ne-am gasit unul pe celalalt si abia asteptam sa avem copiii nostri. Oare cum vor arata?”, spune Katherine.