Proiecții ale filmului „De ce eu?” de Tudor Giurgiu, în patru orașe din țară, între 10 și 13 noiembrie

De: Carmen Ulian / 06.11.2014, 10:00
Proiecții ale filmului
Filmul despre procurorul Cristian Panait "De ce eu?", în regia lui Tudor Giurgiu, va fi prezentat într-o versiune de lucru în cadrul unor proiecții speciale, care se vor desfășura la București, Iași, Timișoara și Cluj, în perioada 10 - 13 noiembrie.

Tudor Giurgiu a anunțat, miercuri, pe blogul său că va organiza săptămâna viitoare patru proiecții speciale ale filmului „De ce eu?” (work-in-progress) în București, Iași, Timișoara și Cluj.

Sunt curios cum vi se va pare, ce vă place sau ce nu v-a convins. Să discutăm după film despre România anului 2002, despre ce trăim azi și ce va fi de-acum încolo. Despre sacrificii și speranță„, a scris Tudor Giurgiu.

El a precizat că va fi o singură proiecție a filmului în fiecare oraș. „Alături de mine, la Iași, Timișoara și Cluj va fi Emilian Oprea, interpretul rolului principal. Și Ionuț Caras, la Cluj„, a spus Tudor Giurgiu.

În anunțul său, Tudor Giurgiu spune că nu va da interviuri presei și susține că nu își dorește mediatizare. „Vrem doar să ne întâlnim cu o seamă de oameni și să discutăm liber despre film”, precizează Tudor Giurgiu.

Proiecțiile speciale vor avea loc luni, de la ora 21.00, la Muzeul Național al Țăranului Român – Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCRR) din București, marți, de la ora 20.00, la Teatrul Național – Sala Cub din Iași, miercuri, la Timișoara (spațiul și ora proiecției urmează să fie stabilite), și joi, de la ora 20.00, la Cinema Victoria din Cluj-Napoca.

Prețul unui bilet la aceste proiecții este de 10 lei.

Citește mai multe pe Mediafax