Proiecții ale filmului „De ce eu?” de Tudor Giurgiu, în patru orașe din țară, între 10 și 13 noiembrie

De: Carmen Ulian / 06.11.2014, 10:00
Proiecții ale filmului „De ce eu?” de Tudor Giurgiu, în patru orașe din țară, între 10 și 13 noiembrie
Filmul despre procurorul Cristian Panait "De ce eu?", în regia lui Tudor Giurgiu, va fi prezentat într-o versiune de lucru în cadrul unor proiecții speciale, care se vor desfășura la București, Iași, Timișoara și Cluj, în perioada 10 - 13 noiembrie.

Tudor Giurgiu a anunțat, miercuri, pe blogul său că va organiza săptămâna viitoare patru proiecții speciale ale filmului „De ce eu?” (work-in-progress) în București, Iași, Timișoara și Cluj.

Sunt curios cum vi se va pare, ce vă place sau ce nu v-a convins. Să discutăm după film despre România anului 2002, despre ce trăim azi și ce va fi de-acum încolo. Despre sacrificii și speranță„, a scris Tudor Giurgiu.

El a precizat că va fi o singură proiecție a filmului în fiecare oraș. „Alături de mine, la Iași, Timișoara și Cluj va fi Emilian Oprea, interpretul rolului principal. Și Ionuț Caras, la Cluj„, a spus Tudor Giurgiu.

În anunțul său, Tudor Giurgiu spune că nu va da interviuri presei și susține că nu își dorește mediatizare. „Vrem doar să ne întâlnim cu o seamă de oameni și să discutăm liber despre film”, precizează Tudor Giurgiu.

Proiecțiile speciale vor avea loc luni, de la ora 21.00, la Muzeul Național al Țăranului Român – Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCRR) din București, marți, de la ora 20.00, la Teatrul Național – Sala Cub din Iași, miercuri, la Timișoara (spațiul și ora proiecției urmează să fie stabilite), și joi, de la ora 20.00, la Cinema Victoria din Cluj-Napoca.

Prețul unui bilet la aceste proiecții este de 10 lei.

Citește mai multe pe Mediafax