Proiector ultraportabil de la Acer

Apropo.ro / 25.05.2006, 13:38
Proiector ultraportabil de la Acer
Acer anunta prin Scop, lansarea unui superb proiector ultraportabil - PD322. Acesta reprezinta solutia mobila premium, adresata profesionistilor in miscare, pentru care dimensiunile, greutatea dar si performanta sunt extrem de importante. In ciuda dimensiunilor si greutatii reduse,

Acer anunta prin Scop, lansarea unui superb proiector ultraportabil – PD322. Acesta reprezinta solutia mobila premium, adresata profesionistilor in miscare, pentru care dimensiunile, greutatea dar si performanta sunt extrem de importante.

In ciuda dimensiunilor si greutatii reduse, imaginile reproduse sunt de o calitate excelenta: culori vii si contrast excelent, plus 4 moduri pre-setate pentru a avea la dispozitie un excelent echipament de prezentare. Utilizat in combinatie cu notebook-urile TravelMate din seria business, proiectorul Acer PD322 este ideal pentru prezentari, atat multimedia cat si aplicatii tip office. Echipa ta va fi mult mai productiva folosind acest mijloc modern de comunicare vizuala, pentru ca va lucra colaborativ.

Acer PD322 – Dimensiune revolutionara

Desi mic si compact – de latimea unui stilou – imaginile pe care le reda sunt de o claritate fara cusur. Nu are nevoie de un spatiu mare de proiectie, contrastul este foarte bun iar focus-ul impecabil. Datorita unei greutati totale de 1Kg, cu tot cu geanta de transport, Acer PD322 garanteaza un maxim de portabilitate!

Acer PD322 – Usor de utilizat

Accesul la setarile imaginii este mai usor ca niciodata, datorita tastei eKey, ce te trimite direct la meniul de setari. Aici gasesti 4 moduri presetate: PC, Video, Theatre si User, ce pot fi selectate functie de sursa de semnal, iluminarea camerei si suprafata de proiectie. De asemenea, telecomanda mica cu pointer laser este un ajutor de nadejde in timpul prezentarilor.

Acer PD322 – Functii extinse

Telecomanda cu care este dotat ajuta la schimbarea de la distanta, in timpul prezentarilor, a slide-urile in Powerpoint. Functiile Freeze, Hide sau Zoom Digital pe imagine care ajuta, la nevoie, prezentatorul. La pornire, se poate afisa ca fundal o imagine favorita, sau o imagine cu logo-ul companiei. Rezolutia nativa este XGA (1024 x 768 pixeli), dar este capabil sa afiseze si rezolutii SXGA (1280 x 1024), in format 4:3 (nativ), sau Widescreen – 16:9. Poate primi semnal video in standardele: NTSC (3.58/4.43), PAL, SECAM, HDTV (720p, 1080i), EDTV (480p, 576p)

Acer PD322 – Un proiector cu viata lunga

Durata de viata a lampii, de pana la 4,000 ore in mod ECO face din Acer PD322 un proiector fezabil, cu un TCO redus si beneficii extinse fata de modelele standard. Poate fi folosit atat in retele cu tensiune de 220V, cat si de 110V.

Acer PD322 este disponibil prin reteaua partenerilor SCOP. Pentru a localiza cel mai apropiat dealer, vizitati site-ul www.scop.ro/parteneri.