ProMotor împlineşte 11 ani

Apropo.ro / 10.11.2008, 00:00
ProMotor împlineşte 11 ani
Emisiunea de la PRO TV sărbătoreşte sîmbătă, 15 noiembrie, 11 ani de existenţă. Roxana Ciuhulescu, de opt ani gazdă a emisiunii, promite fanilor cailor-putere o ediţie cu adevărat surprinzătoare.

“Fiecare aniversare este pentru noi un prilej de a face o ediţie cu totul ieşită din comun. Fanii emisiunii ştiu cu siguranţă la ce mă refer. Mă bucur că am reuşit să împlinesc opt ani de cînd sînt la cîrma acestei emisiuni alături de producătorii Adrian Cheltuitoru, Eduard Darvariu şi Alexandru Banu. În fiecare an, facem o petrecere de aniversare, aşa că nici acum nu vom rata şansa de a ciocni un pahar de şampanie şi de a mînca tort”, a spus Roxana.

De-a lungul celor 11 ani, ProMotor a semnat condica la majoritatea saloanelor auto organizate anual, pentru a oferi telespectatorilor şansa de a fi martori la cele mai noi invenţii din domeniul automobilismului. Echipa ProMotor a fost nelipsită an de an de la Detroit, Geneva, Tokio, Paris, Frankfurt, locuri în care se stabileşte ce se poartă în materie de maşini.

ProMotor şi piloţi de renume au testat cele mai noi supermaşini, precum Mercedes SLR McLaren, Ferrari F430 sau Bentley. În fiecare ediţie, ProMotor a avut invitaţi unul şi unul, care au venit la volanul unor automobile de excepţie. Fie că a fost vorba de sportivi, oameni de afaceri sau artişti, toţi au ales să vorbească despre maşinile pe care şi le-au dorit şi pe care au reuşit să şi le achiziţioneze.

Omul de afa­ceri Ion Ţiriac şi primarul Constanţei, Radu Mazăre, sînt doar două nume cu greutate care şi-au prezentat colecţia de maşini în ProMotor. Gică Hagi le-a făcut cunoştinţă telespectatorilor cu cele două BMW-uri ale sale – BMW 7 şi BMW X3. Ilie Năstase şi maşinile Volkswagen pe care le-a deţinut au răspuns afirmativ invitaţiei celor de la ProMotor.

Singurul om din lume care şi-a reparat frumuseţe de Maybach cu ranga, Gigi Becali, şi-a etalat automobilul în aceeaşi emisiune, aflată la a 11-a aniversare. Femeile au fost şi ele la loc de cinste şi au “defilat” cu bolizii lor: Loredana cu Volkswagen Touareg, Laura Cosoi cu Volkswagen Beetle, Andreea Antonescu cu Porsche, Delia Matache cu Audi A4…