ProMotor.ro si Descopera.ro au lansat concursul „Sofer prin Romania”, cu premii de peste 4.000 €

De: Tanase Dragos - Marian / 01.04.2011, 17:00
ProMotor.ro si Descopera.ro au lansat concursul
ProMotor.ro si Descopera.ro, impreuna cu Opel, au dat startul la Sofer prin Romania, un concurs interactiv si inedit care isi propune sa identifice impreuna cu utilizatorii cele mai frumoase peisaje din Romania.

Cei interesati pot participa accesand soferprinromania.promotor.ro. Concursul se desfasoara in perioada 31 martie – 30 aprilie si are doua sectiuni: sectiunea „Propune un peisaj” si sectiunea „Fa poze cu Noul Opel Antara”. Premiile pornesc de la telefoane Nokia 5230 Navigation Edition cu car-holder si car-charger, un telefon Nokia N8, pana la marele premiu in valoare de 2000 de euro.

Dupa succesul obtinut cu cele doua editii ale jocului Sofer de Romania, ProMotor.ro alaturi de Descopera.ro, prezinta acum utilizatorilor, un concurs, care pe langa componenta de online, contine si una de offline. Cei care participa la concurs pot sa propuna diferite trasee, echipele ProMotor.ro si Descopera.ro se intalnesc cu participantii prin tara si fac poze impreuna.

Concursul

In cadrul concursului, utilizatorii propun un peisaj din Romania sau urmaresc harta interactiva, apoi merg si fac poze cu Noul Opel Antara pe traseele finale alese de echipele ProMotor.ro – Descopera.ro.

Din traseele propuse, doua echipe formate din redactori ProMotor si Descopera aleg cate un traseu final si pleaca la drum prin tara, urmand sa se intalneasca cu userii si sa povesteasca de la fata locului.

Pe 6 aprilie incepe marea aventura, cele doua echipe urmand sa porneasca la drum in cautarea celor mai frumoase peisaje din Romania.