Promotorul lui Doroftei – al 25 – lea om cu influenta din box

Apropo.ro / 07.02.2002, 14:48
Promotorul lui Doroftei - al 25 - lea om cu influenta din box
Promotorul pugilistului român Leonard Doroftei, Yvon Michel, director general al clubului canadian Interbox, ocupa locul al 25-lea în clasamentul mondial al celor mai influente personalitați din lumea boxului, pe anul 2001, care a fost întocmit de revista americana "Boxing Digest". De

Promotorul pugilistului român Leonard Doroftei, Yvon Michel, director general al clubului canadian Interbox, ocupa locul al 25-lea în clasamentul mondial al celor mai influente personalitați din lumea boxului, pe anul 2001, care a fost întocmit de revista americana „Boxing Digest”.

De asemenea, potrivit publicației citate, Michel se situează pe locul al doilea în ierarhia mondială a promotorilor din box, pentru anul 2001.

Clubul Interbox, care în urmă cu doi ani era practic necunoscut în SUA, a a avut o ascensiune spectaculoasă în ultima perioadă, doi dintre sportivii săi, Leonard Doroftei și Eric Lucas, cucerind titlul mondial.

Yvon Michel l-a însoțit, în urmă cu trei săptămîni, pe Leonard Doroftei în România, unde a negociat cu reprezentanții Federației Române de Box posibilitatea ca pugilistul român să-și apere titlul mondial la București.

Sursa:www.mediafax.ro