Pronosticuri rotunde

Apropo.ro / 30.01.2006, 14:22
Pronosticuri rotunde
Dupa ce au aflat cu cine va juca Romania în preliminariile Campionatului European de Fotbal, vedetele noastre s-au întrecut în pronosticuri luate la cald, cum se spune în fotbal. Sorții au hotarat: în preliminariile campionatului European de Fotbal, care se va desfașura în

Dupa ce au aflat cu cine va juca Romania în preliminariile Campionatului European de Fotbal, vedetele noastre s-au întrecut în pronosticuri luate la cald, cum se spune în fotbal.

Sorții au hotarat: în preliminariile campionatului European de Fotbal, care se va desfașura în 2008, în Austria și Elveția, Romania va juca în aceeași grupa cu Olanda, Bulgaria, Slovenia, Albania, Belarus și Luxemburg. E de bine? E de rau?

Pe Ioan Gyuri Pascu, microbist înrait, l-am prins ușor în offside, pentru ca n-a urmarit în direct tragerea la sorți a grupelor. Așa ca ne-a fost recunoscator ca l-am pus la curent. „Putem ieși pe locul 2 fara probleme, ba chiar și pe locul 1, daca reușim sa depașim complexul „, a spus el.

„Exact de ce ne-a fost frica n-am scapat!”, a exclamat Dan Bittman – alt microbist convins, referindu-se, desigur, la Olanda. „Trebuie sa fim atenți și la bulgari, pentru ca sunt foarte ambițioși și mai ales sa-i batem pe sloveni, sa-l razbunam pe Hagi!”, a mai adaugat el.

Iulia Frațila este una din puținele vedete feminine care se pricep, cat de cat, la fotbal. Le-am mai sunat și pe Delia și pe Alina – de la A.S.I.A. – care au avut iubiți fotbaliști (Edy Iordanescu, respectiv Alexandru Pițurca), dar n-am avut noroc. Am încercat și la Carmen Bruma (prezentatoare de sport la Realitatea TV), care a preferat sa nu comenteze, pentru ca… n-a urmarit extragerea. Revenind – Iulia Frațila spune ca ne vom califica sigur, chiar daca nu de pe primul loc în grupa. „Avem, din pacate, un complex fața de Olanda”, a explicat ea.

Citește mai multe despre acest subiect numai în

Tags: