Propunerea anului pentru Anca Ţurcaşiu. Ce spune vedeta

De: Cătălina Matei / 28.12.2016, 16:43
Propunerea anului pentru Anca Ţurcaşiu. Ce spune vedeta
Din luna ianuarie, Anca Ţurcaşiu se alătură echipei “Happy Day” şi prezintă “Tribute”, o rubrică ce aduce în atenţia telespectatorilor poveştile unor personalităţi marcante din viaţa COOLturală din România.

Anca Ţurcaşiu, gazda rubricii Tributedin cadrul emisiunii Happy Day, va realiza interviuri speciale cu invitaţi de seamă care excelează în domeniile în care activează, fie că este vorba despre muzică, teatru, cinematografie, sport, istorie sau literatură, care sunt un model pentru noua generaţie şi au demonstrat că imposibilul poate deveni posibil.

“Noul meu proiect de la Happy Channel reprezintă un tribut adus unor personalităţi cu o carieră de excepţie, un omagiu pentru adevăratele valori din domeniul muzicii, teatrului, sportului etc, oameni de valoare pe care îi voi intervieva pentru a afla secretele succesului carierei lor”, dezvăluie Anca Ţurcaşiu, vedeta Happy Channel. Tot din luna ianuarie, Criss şi designerul Stephan Pelger, care s-a alăturat de curând echipei Happy, îi vor introduce pe telespectatori în lumea fascinantă a fashion-ului, la Style pe fazăla “Happy Night”.

 Carmen Brumă, vedeta care a prezentat Happy Day şi Happy Night alături de Criss, Vlad şi Rapha, se va dedica proiectelor personale şi creşterii copilului: “Le mulţumesc telespectatorilor Happy Channel pentru entuziasmul şi încrederea pe care mi le-au arătat pe parcursul acestui sezon. Mă despart pentru moment, cu regret, de ei şi de echipa cu care am colaborat foarte bine la Happy Life by Carmen Brumă, dar cu speranţa că ne vom revedea curând. Sărbatori Fericite!”, spune Carmen Brumă.

***2 ianuarie 2017 este ziua marilor premiere la Happy Channel! Din această zi, de luni până vineri, de la 18:00 la 22:00, happy telespectatorii vor avea parte de patru ore de program turcesc: Elifde la 18:00 şi “O poveste de iubire” (“Love Story”), de la 20:00. Tot din 2 ianuarie, super serialul american Gossip Girl”, va fi difuzat de luni pînă vineri, de la 22:00, pe Happy Channel!