ProSport.ro – site-ul pe care românii au petrecut cel mai mult timp! Halep, noul antrenor al ”naționalei” sau Djokovic, printre subiectele de interes major

De: ApropoTV.ro / 09.01.2022, 20:31
ProSport.ro – site-ul pe care românii au petrecut cel mai mult timp! Halep, noul antrenor al ”naționalei” sau Djokovic, printre subiectele de interes major

Site-ul de știri sportive www.PROSPORT.ro, aparținând grupului de presă GÂNDUL MEDIA NETWORK, s-a situat pe primul loc în ceea ce privește timpul petrecut de români pe publicațiile din online în data de 8 ianuarie 2022.

Conform datelor furnizate de  SATI (Studiul de Audiență și Trafic de Internet), sâmbătă, cititorii de presă online din România au rămas, în medie, vreme de 5 minute si 7 secunde pe site-ul de sport prosport.ro. Pe locul doi s-a situat tot un site de știri sportive, cu 4 minute și 49 de secunde.

Subiecte precum evoluția strălucitoare de la Melbourne a Simonei Halep, numirea iminentă a lui Ladislau Boloni la naționala de fotbal a României, dar și ”aventura” lui Novak Djokovic în Australia au facut din ProSport site-ul pe care în acest weekend românii au petrecut cel mai mult timp.

„Rămânem fideli principiilor care ne-au ghidat și până acum, anume că jurnalismul este în slujba cititorilor și a adevărului. Timpul petrecut de cititori pe un site spune multe despre calitatea conținutului, dar și despre loialitatea celor care îl accesează, iar pentru acest lucru le mulțumim încă o dată cititorilor. Încercăm să le oferim un user experience cât mai apropiat de exigențele lor. Românii iubesc sportul, așa încât este firesc să îndrăgească și ProSport” – Andrei Trifan, redactor-șef ProSport.

Încă de la începutul anului ProSport.ro s-a aflat printre site-urile favorite ale românilor, așa cum s-a întamplat și anul trecut.

”Aceste rezultate oficiale, validate de SATI, sunt măsura preocupării întregului trust față de un conținut jurnalistic corect, echilibrat și solid documentat, pe care îl împărtășim publicului din România. Dincolo de orice, echipa PROSPORT arată, ca, de altfel, și celelalte produse din interiorul trustului, printre care GÂNDUL, CANCAN, CSID, DESCOPERĂ ori PROMOTOR, că nu ne abatem de la principiile unui jurnalism de calitate! Iar diligințele noastre sunt apreciate de cititori”, a punctat și directorul editorial al Trustului de presă GÂNDUL, Adrian Artene.

PROSPORT face parte din grupul GÂNDUL MEDIA NETWORK, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro și raziculacrimi.ro.