ProSport si adidas trimit doi cititori pe Santiago Bernabeu

De: Pandaru Alin Daniel / 23.08.2011, 15:40
ProSport si adidas trimit doi cititori pe Santiago Bernabeu
In perioada 19 august - 15 septembrie 2011, Aventura adiPower Predator, cel mai nou proiect marca ProSport, aduce cititorilor 3 concursuri in unul singur.

O excursie pentru doua persoane la un meci cu Real Madrid, 4 iPhone 4 si 4 perechi de ghete de fotbal precum cele purtate de Kaka pot fi castigate de cititorii care se fotografiaza cu gheata de fotbal adidas adiPower Predator si incarca poza pe site-ul adidas.prosport.ro.

Fiecare „like” primit la fotografia de pe site, inseamna pentru cel inscris o sansa la extragerile saptamanale si o sansa la extragerea pentru marele premiu. In cazul in care nu are o pereche acasa, cititorul poate gasi gheata in toate magazinele adidas sau in reclamele din oras si din ziare.

40 de tricouri adidas sunt puse la bataie pentru posesorii de smartphone cu sistem de operare iOS4 si Android 2.1+.

Tot ce trebuie sa faca este sa scaneze cu telefonul mobil logo-ul de pe gheata adiPower Predator folosind aplicatia Junaio, disponibila pe www.junaio.com.

Dupa ce a descarcat aplicatia pe telefon, utilizatorul intra pe canalul adidas Predator, scaneaza logo-ul si afla instant daca a castigat sau nu!

A treia componenta a concursului se desfasoara pe pagina de Facebook Prosport.ro.

Orice utilizator care incarca pe peretele paginii o fotografie in care apare impreuna cu 3 prieteni, imbracati cu cate un articol vestimentar adidas poate castiga fara tragere la sorti cate un echipament adidas pentru el si prietenii lui.

Trebuie sa dea toti tag la poza si sa stranga cele mai multe like-uri pana pe 15 septembrie.

Regulamentul, adresele magazinelor adidas si toate detaliile despre concurs sunt disponibile pe adidas.prosport.ro.