ProSport și PUMA organizează, în premieră, Bucharest FAAS Midnight Run

De: Dragos Tanase / 03.08.2012, 18:10
ProSport și PUMA organizează, în premieră, Bucharest FAAS Midnight Run
ProSport și Puma organizează, vineri, 3 august, primul concurs de alergare la miezul nopții din București. Începând cu ora 23:00, aproximativ 400 de alergători amatori sunt așteptați să ia startul la prima competiție din București derulată vreodată pe timp de noapte, în parcul Alexandru Ioan Cuza (I.O.R.).

La evenimentul organizat de ProSport și PUMA, cu sprijinul Primăriei Sectorului 3, se pot înscrie sportivi amatori atrași de ineditul cursei, dar și toți cei care doresc să se bucure de mișcare în aer liber. Invitata specială a evenimentul din această seară este Otilia Bădescu multiplă campioană europeană si mondială la tenis de masă.

Concursul va găzdui 2 probe: SPEED (sprint individual de 100 m, cu măsurarea vitezei maxime) și LONG RUN (alergare individuală 10 km – 3 ture de lac).

Pentru primii 300 de înscriși organizatorii oferă tricouri și phone-case-uri PUMA.

Fiecare alergător va primi în pachetul de înscriere brățări fosforescente, numere de participare și un bilet de participare la tombolă.

Cei care vor ajunge la linia de sosire vor primi medalii și diplome de participare. În plus, primii 80 de concurenți care termină cursa vor primi și brațări PUMA.

Detaliile pentru înscriere se găsesc pe site-ul www.midnightrun.prosport.ro. Numărul de participanți este nelimitat, iar înscrierile se fac prin completarea formularului de pe site și achitarea taxei de participare.

Program:

23:00 – probă SPEED

00:00 – probă LONG RUN

01:15 – festivitatea de premiere

Premiile oferite:

PREMII SPEED (2 categorii – fete și băieți):

Primii 5 băieți și primele 5 fete vor primi câte un pachet format din: frisbee Puma, căști audio Puma, boxe audio Puma, abonament 3 luni ProSport.

PREMII LONG RUN (2 categorii – fete și băieți):

Primii 5 băieți și primele 5 fete care termină cursa vor primi câte un pachet format din: frisbee Puma, căști audio Puma, boxe audio Puma, punga Puma, abonament 3 luni ProSport.

PRIMII 80 de finisheri la cursa de 10 km primesc câte o brățara Puma.

PREMII TOMBOLA LONG RUN:

– 30 x frisbee-uri Puma

– 50 x căști audio Puma

– 10 x boxe audio Puma

– 10 x abonamente ProSport pe 1 lună