ProSport te invită la a doua ediție a evenimentului „ProSport Cu Bicicleta La Munte”

De: Dragos Tanase / 19.06.2014, 16:30
ProSport te invită la a doua ediție a evenimentului
ProSport continuă seria evenimentelor sportive dedicate pasionaților de sport și de mișcare, care doresc să evadeze din rutina zilnică și să aibă un stil de viață activ și sănătos.

Astfel, propunerea ProSport Cu Bicicleta La Munte îmbină ideea de mișcare cu ineditul unui eveniment de două zile, ce se află la a doua ediție. Anul acesta, în aprilie, inițiativa ProSport Cu Bicicleta la Mare a strâns aproape 450 de iubitori ai ciclismului. Astfel, de data aceasta, pasionații mersului pe două roți sunt invitați într-o nouă aventură: două zile de pedalat, de la București la Sinaia și retur.

În afară de beneficiile aduse de practicarea sportului în aer liber, participanții au trăit experiențe inedite, au legat prietenii și au adunat amintiri deosebite. Exemplul oferit de Lucian Mîndruță, inițiatorul acestor deja binecunoscute plimbări, a dat roade, astfel încât din ce în ce mai mulți români încep acum să aleagă vacanțele călare pe șaua bicicletei.

Anul acesta, Carrefour este partener principal al acestui proiect plin de energie, proiect ce promovează mersul pe bicicletă ca stil de viață sănătos și ca o alternativă distractivă pentru a pentru a parcurge drumul spre munte. Renault va pune la dispoziție mașinile oficiale ale evenimentului, care vor însoți și vor proteja caravana. Participanții vor fi întampinați la destinație, în Sinaia, cu un Beer Party oferit de Ciuc Natur Radler. Asistența tehnică de pe traseu va fi asigurată de partenerul Giant.

Numărul înscrișilor este limitat la 150 de participanți.

Începând de săptămâna trecută, primii înscriși pot achita taxa promoțională de participare de 250 de lei, ce include: kit participare (tricou + alte materiale sponsori), logistica expediție (pauze de hidratare și de alimentare pe traseu, însoțire poliție, ambulanță, autocar pentru abandoniști și camion pentru bicicletele lor), o noapte de cazare în Sinaia, cină la Sinaia, premii în seara festivă, precum și o petrecere de neuitat la sosirea în Sinaia.

Taxa promoțională de 250 de lei este valabilă până pe 22 iunie (inclusiv), urmând ca de pe data de 23 iunie această să fie 300 de lei.

Cele 150 de locuri disponibile se vor ocupa în ordinea efectuării plăților. În cazul în care primii 150 de înscriși, care au prioritate, nu le vor completa, locurile vor fi puse la dispoziție celor de pe lista de așteptare, în ordinea înscrierilor.

În cele două zile de pedalat, participanții vor avea de străbătut aproape 300 de KM, pe traseul București-Târgoviște-Sinaia și retur.

Pentru detalii și înscrieri accesați site-ul oficial al evenimentului: www.cubicicletalamunte.prosport.ro

ProSport vă încurajează să participați la „ProSport Cu Bicicleta La Munte” sau măcar să folosiți bicicleta ca o alternativă mai sănătoasă pentru transportul de zi cu zi.